dolunay01 Arkadaşlar 3 tekerlekli babyhope bisiklet ne kadara gider acaba balıkesir e kargoda çalışan arkadaşlar varmıdır kilo mu ebat olarak mı baz alınıyor
Ultraslan40 dolunay01 dolaptan 20₺’lik bir ürün açın oradan satın alın 28-29₺ civarı gelir üstelik ilan açana da 15₺ Geri gelir.
ehlenmomyy dolunay01 canım bilmiyorum ama bayağı bir ücret alırlar bence Ben sadece anahtar gönderdim 40 TL aldılar
dolunay01 Ultraslan40 ama kargoya verirken ağır bısey oldugu bellı tartmıyokarmı orda kargo ucretı cıkmıyomu anlamadım
Ultraslan40 dolunay01 dolapta çok yüksek oranda komisyon alıyorlar. Alıcı hesabınıza havale yapar. Siz bisikleti 20 ₺‘ymiş gibi gösterin. Alıcı hemen satın alsın. İnşallah anlatabilmişimdir.
Ultraslan40 dolunay01 hayır zaten oradan satın alım yaparken kargo ücretini ödüyor hiç bir ekstra ödeme yapmıyorsun.
Darkrosewater Az önce dolaptan ayakkabımı sattım kargoya verdim paketleyip, kargo ücretini alıcı öder yaptığım için sadece paketi verdim kodunu verdim gitti, diğer türlü çok fazla kargo ücreti çıkar kutu olarak yolladığında bile ebatlı hesaplıyorlar
dolunay01 Darkrosewater karsı tarafa da cok kargo ucretı çıksın istemiyoruz mağdur olmasını istemem obur tarafın da ne kadar çıkar acaba bılmıyorum da