OzgeUyg toplarımız normal havuz topları, halkalar da https://ty.gl/wumaqii bunlar gibi ama başka bir marka hem normal oyunu oynuyor onu öğretttik takıp çıkarmayı şimdi halkarı uygun bulduğu heryere takıyor çıkarıyor ama top halka oyununda da renk eşleştirme yapıyoruz aynı renk tooları halkayla eşleştiriyor, eğitici kitaplar var orda işte yiyecek içecek eşya hayvan isimlerini çocuk şarkılarıyla söylüyoruz mesela karpuz diyorum sonra karpuz adam şarkısı geliyor aklına kıkır kıkır gülüyor, araba diyorum nennn diyor bizim kız arabaya ,otobğs gösteriyorum totobüsün tekerleği şarkısı geliyor, hayvanları ali babanın çiftlişi şarkısıyla seslendirerek öğretiyoruz, tabi hepsini tek başıma yapmıyorum ben babası halası o gün bakan kimse belirli küçük aktiviteler yapıyor, yürümeye başlamadık yürüyüş yapıyoruz evin içinde, alkış bay bay gidip geliyor sürekli önceleri gelene bay bay yapıyorduk sonra kendisi bir yere gidince bay bay yapmaya başladı şimdi de dans figürü gibi kullanıyor şarkılarda, cee oyununu aşırı seviyor bulduğu her yere kendini saklayıp cee yapıyor, kovalayınca böcek gibi kaçıyor yakalamaca oynuyoruz, öpücük öğretiyoruz bu aralar ama benim dışımda herkese öpücük verdi 😆 anca bunları öğretebildik yerinde durmayı hiç sevmez sürekli bir hareket halinde ve herşeyden sıkılan bir bebek normalde