Defneninannesi1108 Selam kizlarr.. Tabloyu doldurup gerekli yorumları okuyabilirsiniz.🤗 https://ilkadimlarim.com/ideal-boy-ve-kilo-hesaplama
Ultraslan40 Yamanikko doktorun iyi diyorsa persentil tablosunun hiç bir önemi yok canım. Sonuçta ortalama bebek değerleri bunlar, yani bu kilo da ya da boy da kesin olmalı diye bir şey yok. 2-3 yaşında yakalar zaten ben de prematüre annesiyim.
Cheddar Yamanikko hiç üzülmeyin yaşıtlarını elbet yakalayacak. Sağlık her şeyin başı. Bir prematüre annesi en çok sağlığı yerinde olması için duacıdır. Kilo boy onlar hallolur bir şekilde 🧡 bende prematüre annesiyim
Yamanikko Ultraslan40 ah canım biliyorum bende bebek yb hemşiresiyim ama insanın kendi evladı olunca teselli veremiyorsun ya ister istemez üzülüyorum çok şükür sağlığı yerinde ama hala çok minik elimde kalacak gibi🐣🙏🏻
Ultraslan40 Yamanikko seni çok iyi anlıyorum, sana teselli veriyorum ama ben de sınırın altındayım 😂 birisi bana teselli verse yine de üzüleceğim ama işte aynı şeyleri yaşadığını görünce insan üzülüyor. 🙄
Yamanikko Cheddar çok şükür sağlıklı canım ya çok teşekkür ederim. Tabi kilo sağlık demek değil ama benimkide çok minnok😅🙏🏻
Yamanikko Ultraslan40 gerçekten doğru söylüyorsun doğruları bilmek yetmiyor😔 miniklerimizi Allahım korusun, kollasın ve sağlıklı ömürler versin bütün yavrulara🙏🏻❤️
Cheddar Yamanikko minnoklar daha güzel yoğrulur boşver at cebine gezdir yerim ben onu 😻😁 maşallah Allah sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin🧿