Hazalim Kızlar bebislerinizi kaç aylık denize soktunuz ve güneş koruyucu ne kullandınız kaç aylıkken kullanmaya başladınız?
irva Hazalim Güneş koruyucu olarak bioderma kullanıyorum şuan.Oğlum 6.5 aylık.Kış çocuğuydu zaten.😁 Yazlığa bu sene geçmeyi düşünmüyorum pandemi biraz daha durulsun.Bahçede havuza sokarım.Allahtan suyu çok seviyor.
Esra_2020 Hazalim 1 yasinda gidecez inşallah daha once gitmedi hiç.mustela gines kremini kullanacagiz.ama 2 ay üstü bebekler gidebiliyor diye biliyorum.
twomothersofhoney Hazalim Milan 2 aylıkken tanıştı denizle, güneş koruyucu olarak Mustela ve Sebamed öneririm.🌵
DD_ Hazalim 6 aydan sonra çoğu aşısı tamamlanmış olduğu içşn sokuyorum. Mustela güneş kremi ve uv korumalı mayo , şapka kullandım.
irva Hazalim Yok canım olmaz.Güneş kremini al denize de sokabilirsin.Daha erken sokanlarda var.Bizim denk gelmediği için sokamadım işte.Pandemi de olunca kalmak istedim bu sene.
fatosd36 Hazalim bizim kızda 6.ayını bitirecek biz gidicez nasipse neden olsun ki rabbim korusun evlatlarımızı
Atesbocegi Hazalim 6 aylıktı denize girdiğinde çocuklar için olan 50 faktör güneş koruyucu ve şapka kullandım hem suya girmeden önce hemde çıktıktan sonra krem sürdüm hep