Sare37 5 ay 10 günlük bir bebeğim var. Doğduğundan beri gece uykularımızda sorun yaşamamıştım. Acıkma harici kalkmazdı hiç.Ama bir haftadır çocuğum karakter değiştirdi resmen. Gece uykusuna 8 gibi geçiyoruz. 12-1 civarına kadar uyuyor sorunsuz. Fakat 1 gibi acıkıp kalkıyor emiyor uyuyor ve sabaha kadar sürekli kalkmaya çalışıyor. İHH ıhh diye iniltili sesler çıkarıyor bazılarında. Bazılarında ağlıyor. Özelllkle 4 ten sonra uyutamıyorum. Kucağıma alıyorum uyuyor yatağa koyuyorum direk uyanıyor. Bu şekilde 7 ye kadar uğraşıyorum. Tam uyudu diyorum 5 dk ya yine uyanıyor. Ama gündüz böyle sorunlar yaşamıyoruz. Özellikle gece . Ne gibi bir sorunu olabilir işin içinden çıkamadım. Gazlı bir bebekte değildi ilk zamanlar bile böyle sorunlar yaşamadım.
Ozlemay Sare37 benimde eeğim doğduğundan beri ıhhh oh ih diye ses çıkarıyor kakasını yapıp yattığında çıkardığını tespit ettim gazı ve kakası geldiği için çıkarıyor olabilir mi Bi dikkat edin🤷♀️
Sare37 Ozlemay evet genelde kakasını yapmak istiyor ve kaldırdığımda kucağımdaykrn yapıyor . Kaç aylık bebeğiniz? Nasıl aza indirgenir bu durum acaba ?
Sare37 Sumeyra87 ahhh evet 5. Ay atağındayız ama uyku gerilemesi bile yaşamadık 😢 şimdi böyle bir şey beklemiyordum
Alyatrd 5ay 21 günlüğüz , bu aya girdiğimizden beri aynı anlattığınız gibi , gece saat başı uyanıyor geri uyutmak çok zor , nedenini bilmiyorum geçmesini bekliyorum kalıcı olmasından korkuyorum bende 😒 1aydır böyleyiz nerdeyse,bitik durumdayım 😴
Sare37 Alyatrd yaaa nasıl da uzun sürmüş sizinki 😢 valla gözüm korktu şimdi 🤦🏼♀️😱 ya bir an önce normale dönsün bebişlerimiz🙏🏻🙏🏻
Ozlemay Sare37 2 aylık bebeğim uyuymafan önce akşam 10 gibi falan klozete oturtur gibi tutuyorum kakası varsa yapıyor bazen yapıyor bazen sabaha kalıyor gece 3.5 da yapmaz oldu sabah 6 yada akşam yapıyor
Sare37 Ozlemay evet ben de bu şekilde desteklemeye çalışıyorum rahat yapsın diye en azından. Zaten ya emerek yapıyor kakasını kucağımda ya da oturur pozisyondayken
Sare37 Ozlemay çok düzenliydi gece gündüz olayını erken kavradı. Hatta 4. Ayda çok sorun yaşamadık ama bu ay erken uyanmalarımız başladı. Saat 6-6:30 gibi uyanır hep o saatleri erken saymıyorum artık 😅 erkenden kastım 4-5 gibi uyanması
Sumeyra87 Sare37 evet burda cok kiside okumustum.4 te bisi farketmedi ama 5 te cok fena oldu diye.ama korkmayin 4 tekiler kalici oluyor diyorlar.gerci bundan sonra her ay bi atak var ama hayirlisi.boyle boyle buyuyecekler.