Tkn Merhaba bebeğim 4 aylık bugün sağlık ocagi kan ilaci verdi kaç damla Vericem söylemedi siz kaç veriyorsunuz kac vermeliyim
Eymenduygy Tkn kg basına 1 damla. Fakat bizde çok kötü kabızlık yaptı, huysuzluğa sebep oldu. Doktorumuza sorunca sidefer alın dedi o zamandan sonra bi daha yaşamadım. Bize hiç yaramadı umarım size iyi gelir vegaferon 🌸
Kuzeyyyyy Tkn ben 4damla veriyorum bana oyle demisti ister tek seferde 4damla ver ister 1damla olmak sartiyla dort seferde ver demisti ben 1seferde veriyorum
Gzde07 Tkn kilosuna göre canım mesela 5 kg sa 5 damla vericeksin ama kabız yapıyor o bizde ferrum almıştık
Deneyimsizanne Tkn Bizede bugun asidan sonra verdi ama burada cok olumsuz yorum gordum, bugun Dr kontrolümüz var sorup ona göre vereceğim ben de 🤔
Tkn Eymenduygy umarim iyi gelir ama bilemedim ki başlamasam mi başka kan ilaci mi alsam bende çünkü olumsuz yorum çok var
Hazlky Deneyimsizanne bi verişimle 2 gündür hastanedeyiz yatırdık o nasıl kan ilacı verdikten 2 saat sonra hastanelik olduk.
Siyahbeyaazz Bana doktorum kesinlikle kullanılmaması gereken bir damla içinde paraben var evde çiçeklerine dökebilirsin demişti.
Siyahbeyaazz Tkn bana öyle söylemişti doktorum bende hiç kullanmadım. Ocean microfer kullanıyorum şuan
Gzde07 Tkn doktorunuza danışın önerdiği birini alabilirsiniz bnce sağlık ocağının verdiğini önermiyo doktorlar zaten
UraSsmom Tkn Kan damlası kilo başına 1 damla olur ama ben sağlık ocağının verdiği hiçbişeyi kullanmadım cnm. Demir damlasını da kan damlasını da ocean kullanıyorum çok memnunum.
Hazalim Tkn canım banada geçen verdiler bikez kulllandim ve forumda arkadaşlar huzursuzluk yaptığını söyledi ki bebeğim o gün çok huzursuzluk yaptı ağladı durmadı vs. İçeriği daha temiz kan damlaları var onlardan alicam ben sende bir araştır yada doktoruna danış derim.
Guner Hazalim aynı şey bende de oldu kızım asla uyumuyo daha anca akıl edebildim onunla ilgili olabileceğini ne etkisi var ki huzursuzluk veriyo bebeklere?
Hazalim Guner hiç bilmiyorum canim yan etkisini ama sanırım karın ağrısı yapıyor demişti burdan bir arkadaş
BirAnneBirBebekkkKk Tkn valla ben gec kaldim ama orzax in microfer kan damlasi var hem icerik olarak temiz hemde bu kan damlasi gibi heryeri batirmiyor tadida kotu degilmis biz 9 ayligiz yeni duymustum bende 1 yasina kadae kullanilacakmis yeni kesfettim durumunuz varsa tavsiye ederim canim
Elifhakan12 Tkn biz 6 aylığız 2 aydır kullanıyorum bebeğimde ne kabızlık ooldu nede huysuzluk.. Ben doktoruma sordum hepsinde paraben var dedi ayrıca kendisinde çocuğu için bunu kullandığını söyledi