Hamsicikk Oğlum gaftaya 3 aylik olucsk sütüm ilk ay çok fazlaydı hatta şikayet ediyorum şuan bomboş 4 saatte bile dolmuyor mama veriyorum 1 haftadır ek şok etkisiyle süt getiren bisey söyleyin lütfen şu hariç onu zaten içiyorum denemedigim şey kalmadi😪😪
etipuf Hamsicikk solgar kullanıyorum ben. Ve anında süt dolduran bişey varsa BOZA solgardan daha etkili
seyma_YA Hamsicikk Benimde 4 aydan sonra çok azaldı ne denediysem bir türlü eskis gibi olmadı 5 aylık kontrolünde kızım hiç kilo almamış sütüm yetmediği için doktorum mama ver günde iki üç kez az az da tadımlara başla dedi😞
Sonsuzmutluluk Hamsicikk 2 3 aydan sonta göğüsler yumuşuyo sönüyor gibi halk arasında terbiye oluyor deniliyor.sütünüz vardır mama vermeden bebeğinizin çişli bezlerine bakıp anlayabilirsiniz doyduğunu
Mehtapakgl Hamsicikk fındık kreması, fındık, antep fıstığı badem + multimalt + uyku. Tahin helvası… bunlar benimkini çoşturuyor. Ha sen çişli bezini kontrol et her açtığında bayağı çiş yaptığını görüyorsan sütün yatıyordur sana. Kaka da yanılma
happy_sem Hamsicikk bol sıvı tüketmelisin canım bir de dinlenmene bak stres yapmamaya çalış geçici bu dönem
happy_sem Hamsicikk belli sebeplerle süt azalması olabiliyor o aylarda ama geçici emin ol yemene zaten dikkat ediyorsundur ama bol sıvı bol emzirme sütü arttıran en önemli şey o an süt gelmese dahil emzirmeye çalış, beyin süt salgılanması için gerekli sinyallari alıyor çünkü