Smsnannesi Alygkc ben de bir kez yaptım çok sakıncalı olduğunu uzunca bıraktım doktorum salın kullanma dedi
010120210003 Alygkc ben kullandım Evet sakıncası var kimisi karıştırıp içirmeye çalışmış mesela bebeği zehirlemiş böyle şeylerle sakıncalı tabi ki ben 4 ayına kdar kullandım hafta da iki kere birer damla ayaklarına çık rahatlatıyor direk gaz çıkarıyor yeni bıraktım diyebilirim tek fayda eden şeydi 🤦🏻♀️
PortakalliKahve Alygkc çok zararlı bi araştırın derim. Bende düşündüm ama vazgeçtim sonra. Nöbet geçirebiliyormuş emildiği için. Doktorumuz böyle söylemişti
Alygkc 010120210003 bebeğim çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım ya kakasını yapamıyor ya gazını çıkaramıyor çıkarsa bile ağlıyor mahvoluyor
RiverandSun Bende kullandım ayaklarına ama bi faydası olmadı. Zaten ne kullansak fayda etmiyor. Gaz bombası gibi benim kız
RiverandSun Alygkc relactaz damla verdi dr bize o biraz işe yaradı. Ekstrada sab simplex kullanıyoruz. Sab daha çok rahatlattı gibi bi deneyin isterseniz. Tabi yine kriz anları oluyor
010120210003 Alygkc benim se aynıydı hiç bir damla hiç bitmeyen şey de fayda etmedi bir tek avı elma yağı oda hafta iki kere işte doğduğumuzda beri kabızlık sıkıntımız da var allahtan yüz üstü dönmeye başladı gazını çıkarabiliyor ama kabızlığa bir çare bulamadık 😞
TgbasultAn Alygkc ben cok gazlı olduğu dönemlerde kullandım fayda ediyor kullandıkca bebek büyüdükce o kadar fayda etmıyor tabi. Dikkatli kullanılırsanız bısey olmaz sanırım.
Gardenya7 Ben kullanıyorum, annem bizi öyle büyütmüş, birşey olmamış sonuçta 😄 faydasından emin değilim ama