Songul Merhaba kızlar ben çalışıyordum 1 buçuk yıllık ewliyiz 4 aylık oğlum war çocuk olduğu için işi bıraktım eşimi hic kiskanmazdim çalışırken bile unuturdum aramaya ewde oturduğum dan beri kıskançlık krizine girdim resmen hep arıyorum görüntülü konusuyorum eşimde sık aramamdan farkindayim rahatsız elimde değil hakim olamıyorum güvensizlik te değil aklım hep onda delirmek uzereyim eşimde kızıyor bana zarar wericeksin ewliligimize deyip duruyor sakinleştiriyor beni iş ortağı bayan dul kadın eşimden büyük abla deyip duruyor zaten iş olduğu için sürekli konuşuyorlar bende deliriyorum kaç kez kawga ettik buyuzden konuşma konuşmak zorundayım yeni iş kurdular müşteri bağlamak görüşmeye beraber gidiyolar sürekli kadını tanıyorum ewine gidiyoruz bisey gormedim ama kıskançlığı nasil bıraka bilirim gerçekten çok fazla durup durup koruyorum kawga ediyoruz sürekli itme beni soğutma kendinden diyo elimde değil
ElaEsma Songul lohusalıktan mıdır nedir bende aynıyım adamı çileden çıkarıyorum farkındayım 😌 birdaha yapmıycam diyorum ama yok yine yapıyorum. Ama bu aralar söz verdim kendime daha aramıyorum o aramadıkça inşallah yeneriz ne diyim
BesteArya Songul postta evine gidiyoruz bir şey görmedim demissiniz. Şimdi evli erkeklerle oluyor diyorsunuz. Bunu "dul" değil bekar kadınlar hatta evli kadınlar da yapıyor. Lütfen su etiketi boşanmış kadınlara yapistirmayin 🌸🌸🌸