masal28 Hanımlar, kızım bi kaç gün sonra 7 aylık olucak şuanda 3 uyku yapıyor ama bugün ilk defa 7 buçukta kalktı😂 şimdi uyucak bugün 2 uyku yapar gibi. Ne zaman geçtiniz 2 uykuya? Sizin gündüz uyku süreleriniz nasıl?
Emirin_Annesi10 masal28 7.5 aylık 3 uyku yapıyoruz bence ideal çünkü uykuyu kendileri ayarlıyorlar. Güne 7.5da başlıyoruz hergün. 2 2.5 saat araylada uyuyoruz. Mesela şuan uykuya geçiyoruz. 1 saate yakın uyur. 2. Uykusu 1.5 2 de 3. Uykusu da 5de. Gecede 9.5 gece uykusuna geçiş. Sizinki nasıl?
Tortilla masal28 benm kızım 8.30 da kalkar 3 uyku yapar 4 aydan beri suan 10 aylıgız hala aynı 2 uykuya gecıcem yavastan
masal28 Eymenduygy oo siz erken başlamışsınız 3 uyku tam yapıyorduk biz o zaman 6 da kalkıyordu☺️ Bugün 7:30 ikk defa😂
Beautiful Eymenduygy bizde öyleyiz 2 uyku 1 şekerleme 6 ay 8 günlük:/uykuları bazen 20 dk oluyor bazen 1 saat şekerleme uykusu 10 dk
Eymenduygy masal28 uzun uyuyor sanırım ondan ihtiyacı kalmıyor zorla uyutmuyorum da uykusu geldiğinde belli ediyor kendini 🤣 6 da kalkınca zor oluyor ya ben gün içinde uyuyamam da hiç. Arada benim oğlumda 6 da açıveriyor gözleri🤣içimden diyorum şimdi yandın Duygu🤣🤣
masal28 Emirin_Annesi10 Normalde 6-6.5 da kalkardı. 9 gibi uyur 2 saat sonra uyanırdı ilk uykusundan ikinci uyku 2ye doğru 1 saat yapar 3. Uykuda 5 buçuk gibi 45 dk civarı ben uyandırırım 9 da da uyur. ama bugün 7 buçukta kalktı şuanda uykuya geçti 2 saat yaparsa yine 2 uyku yapıcak bugün sanırım kendini ona hazırlıyor☺️
Emirin_Annesi10 masal28 benimki 2 saat uyumaları bıraktı ya😢 45 dk 1 saat zorlasam 1.5 belki. O yüzden yeterli gelmiyor bize aşırı mızmız oluyor. Seninki 2 uyku yapabilir belki canım
Meltemoz masal28 brnm kızım 5.5 aylık şu an öğlen 2 bazen 3 uyku yapıyor onlarda Max yarım saat gece 12 de yatıyoruz sabah 10 11 bazen 1e kadar bile emzirerek yatırdıgım oluyor az mı acaba sürekli emzirip uyutuyorum yeniden
Eesay masal28 7 ayllıkken de en geç 7:30 da uyanıyordu. 9:30- 10:00 gibi ilk uyku 1 saat. 13:30-14:00 ikinci uyku. 1 saat. 5:30 gibi son uykuya geçiyordu bu son uyku bazen 1 saat genelde 45 dk yarım saat oluyordu. 8-8:30 gibi de gece uykusuna geçiyordu🌸
masal28 Meltemoz çok düzensiz😢 Önce uyku saaterini gece erkene çekmekle başlayın bence sağlıklı bir uyku değil. O aylarda 7-8 arası kalkardı kızım 3 uyku yapardı yarım saat ama uykular sonra düzene giriyor yarım saatler 1-1.5 saat oluyor
Meltemoz masal28 ne yaptıysak akşam erken uyumuyo kesinlikle ki dün gece mesela 2 de uyudu su anda uyuyor hala
Eymenduygy masal28 gönül ister ki 11 e kadar uyuyalım, kalkınca bir bakalım çocuğun altı temizlenmiş, oyunlar oynanınılıyor, kahvaltı hazır çay konulmuş ve “Sıcak’’ aman Allahım bu bir rüya mııııı 🤣🤣🤣🤣🤣
masal28 Meltemoz Sabak ilk kaçta uyanıyorsa tekrar uyutmayın. 2 saat aralıklarla gündüz uykusuna yatırın akşamda 9 gibi ayarlayın mesela gece uykusunu yarım saat önceden uyuyacağı odaya geçin rutinlerin yapın alışır☺️