Ferhunde cerenduran bi ilk kullanınca yaşadık sonra geçti ama alıştı vücudu ama çok iyi bi şurup kansızlığını geçiriyor hemen
balyanakannesielif cerenduran ben kullandım hiç bir sorun Yaşamadım sadece ilk günü kabız oldu sorna düzeldi
Ipekk cerenduran aynen bizde kansızlık yok ama prematüre kızım. Doktorum ısrarla bunu önerdi diğerleri takviye diye. Bu etkili
cerenduran Ipekk ya sürekli kullanım için mi aldınız yani şu damlalar gibi 1 yaşına kadar mı kullanacaksınız. ben süresini sormayı unuttum doktor da söylemedi. benimkinin de deposu çok boşmuş herhalde sürekli bunu kullanacağız günde 2.5 ml
cerenduran Wyz ben daha yeni başladım her ihtimale karşı zeytinyağı içirdim karnı ağrıdı sanki ama kaka yok bekliyoruz :)
cerenduran balyanakannesielif siz nasıl veriyorsunuz şurubu içmiyor acaba enjektörle ağzına mı sıksam ki bilemedim
Ipekk cerenduran sanırım sürekli çünkü birşey söylemedi 3 ay sonra var randevu tekrardan . Yazarım bu posta size☺️ Kızımın kan değerleri iyi yinede bunu kullanıcaksınız dedi yani demekki sürekli kullanıma uygun
Icot cerenduran hiçbir sorun olmadı kabızlık vs en iyi gelen ilaç o oldu. Fakat diş konusu kafamı karıştırdı şimdi. Ön dişlerinde hafif sararma fark etmiştim ondan mı olmuştur ki acaba ? 🤔😕
cerenduran Icot eczacı dişine uzak bir yere sıkarak verin verdikten sonra da dişlerini silin dedi dişi yoksa verdikten sonra su içirin dedi. dişte boyama yapabiliyormuş ama kalıcı değilmiş
Icot cerenduran anladım 🤷🏼♀️ Bitti gerçi ama doktor artık gerek yok diye vermiyor teşekkür ederim. Keşke bize de söyleselermiş.
cerenduran Icot bir de bu kapakta bir sürü ölçek var. bebekler için tam 1 ölçek 2.5 ml oluyor değil mi ?