Tospikhann Bebegım 5 ay 8 gunluk ve sabah 5 de uyanıyor her gün arastırdıgımda 5 cok erken bir saat dıyorlar. Uyku duzenı hakkında bilgisi olan arkadaslarım nerde hata yapıyor olabilirim en azından 1 saat daha ileri nasıl cekebilirim uyanma saatını
Tugcecivan Tospikhann Benmde öyle bende en geç sekiz bazen yedi o aralıklarda uyutnaya calsyorum hatta geç bile yatsa yinede beste kalkıyor bence uykuyu sevmiyorlar ya
Yazaksami Tospikhann bizde hep öyleydik akşam kaçta yatarsa yatsın 5 gibi uyanırdı kalın perde taktım odasına. Kapkaranlık oluyor sabahları. Artık 7den önce uyanmıyor. Ben buna bağladım artık🤷♀️
ikizbabymom Tospikhann belki huyu budur bizde 5 5.30 da kalkardık alt temiz karın tok geç yatırma etki etmedi üstelik 6.aydan beri uyku saatleri bellidir 20 aylık oldular 6 6.30 gibi uyanıyolar karartma perde bile fayda etmedi kabullendim
Berenkooommm Tospikhann biraz erken sanki saati 9,30a çekin bence biz 9,30 gibi uyuyoruz sabah 9da uyanıyor
Katarsis Benim de öyleydi hala öyle gerçi sanki 1 saat kadar ileri çekti 06:30 06:40 uyanıyoruz yeni 6 aylık olduk🙃
Noblemom İki gündür biZde 4:30 5 temuyanıyoduk o uyanmadan 3 te besledim bugün 6 şükür akşam 7:30 yatış zaten 6 8 arası bebekler güne başlaması iyi diyolar 😊
Tospikhann Noblemom evet bende uyurken besleyeyım bari napayım bıde öyle deneyelim. Peki hep gece boyu uyanmadanmı besliyorsun canım
Merve123456 Tospikhann yok zaten uyuyor o uyku sersemi anlamaz bisey. Ha kucaginiza alip emziriyorsaniz belki uyanir bilemiyorum ben yanina yatip emziriyordum suan mama veriyorum
Berenkooommm Tospikhann birde gece emmeye uyanıyorsa hemen uyandığı gibi emzirin sabahta ilk uyandığında hemen geri emzirin uyandı diye direk almayın tekrar karnını doğurun 😊
Noblemom Tospikhann yok mesela benim bebeğimi iki saatte bir uyuyor Gündüz uykusunu son uykusunu 4 ten sonra unutmadığımda gece 1 de da uyanıyor o zman besliyorum sonrada 3:30 gibi besledim bugün altıyı gördük şükür bide ben hiç odadan çıkarmıyorum hani gün başlamış gibi bidr fon perdem benim gün ışığı almyor odadan da çıkmayınca gece zannediyor heralde birde altını değiştirmiyorum
Tugcecivan Tospikhann sanmıyorum aslında aksine gündüz az uyuyor gibi geliyor bana ihtiyacı olan uykuyu almıyor bnce
Petitom Tospikhann canım sakın uyuduğu saati değiştirme gündüz uykularına bak fazla uyuyor olabilir o etkiliyordur belki. Bir de karartma perde kullanabilirsin oda karanlık olsun ışıktan da uyanıyor olabilir sabah her erken uyandığında yarım saat falan uyutmaya çalış uyumasa da uğraş uzun bir süre işe yaramayabilir ama her sabah uyutmaya çalışırsan uyuması gerektiğini anlıyor
Serap11 Tospikhann Gündüz uykusunu fazla ya da az uyuyor olabilir. Toplamına bakın internetten de, fazla uyuduğu zaman sabah erken uyanır aynı şey az uyursa da geçerli
Tospikhann Serap11 inceleyim canım dogru söylüyrsun sanırım fazla uyuyor gündüz ondan ya uyurken kıyamıyorum uyandırmaya ondan sanırım