omeriminannesi Merhaba arkadaşlar 49 günlük bebeğim var. Lohusalık döneminin sonlarına doğru anlamsiz bir sıkıntı içine girdim. Huzursuzum ,ağlamak istiyorum ,yalnız kalmaktan korkuyorum . Bebeğime bakmakta sorun yaşamıyorum ama bebeğim uyuyunca içime bir sıkıntı giriyor bütün gücüm gidiyor. Yardımınızı istiyorum.
maysa-19 omeriminannesi bana bu tarz hisler emzirirken olurdu içine bı sıkıntı huzursuzluk mutsuzluk çöker di zamanla gecti
Musmus omeriminannesi canım geçici bir durum biraz sabır ... Dusunsenize ne kadar mucize bişey dünyaya getirdiniz sürekli okuyun sağlıkla büyüsün bebiş
SaadetSenam Ben daha agirini yasadim inan bide agir panik atagim var her saniye agliyordum hatta 8 aylik olduk hala annemle beraber bakiyoruz ama bir sure sonra geciyor ben psikolojik destek aldim kendine de zaman ayir bi kahve saati falan yap oyle oyle rahatliyorsun bende hala annemsiz bakamiyorum diye her dakka canimi sikiyorum hatta ne bicim anneyim ben diorum
omeriminannesi Musmus inşallah en kısa sürede geçer bazen dayanılmaz oluyor. O küçük mucize her seyim oldu benim
omeriminannesi Annem olmayınca hiç bakamam gibi geliyor ama artık alışmak istiyorum . Gerçekten çok zor bir durum