minikkizim Kizlar kizimin ensesinde iki uc taneminik beze vardi doktor onemli degil her bebekte olur demişti. neyse bu kac gundur burnu akıyor dünden beride atesliydi demin farkettim boynun alt kisminda bi beze daha acaba hastaligindan mi cikmistir varmi boyle bisey yasayan
Sltn minikkizim bilgim yok ama başka doktora da gotürün isterseniz.doğum esnasında mı oldu başını tutarken yamukluk falan var mı?
Fadimeaylinnnn minikkizim soğuk alginligindan lenf bezleri sisebiliyor benim oğlum dada vardı ensesinin üstünde hemen kafasında şükür geçti şimdi
Fadimeaylinnnn minikkizim doktor bana lenf bezleri soğuk alginlignda sisebiliyor dedi ultrasonda falan baktırdım doğruymuş mercimekten azcık büyüktü nohuttan küçüktü bizimkisi
Sltn minikkizim tortikolis mi acaba dedim yegenimin doğumda zedelenmis.duruşunda farkettim ama şükür masajla geçecek birseydi.o yüzden sordum.başka doktora da gotürün yine de içiniz rahat eder.
Ertugrulzehrs Yeğenimde de şişiyordu doktora götürüldü kol altında bezeye biyopsi uygulandı tüberküloz teşhisi konuldu. Tedavi oldu. Hala bezeler oluyor grip iken doktor normal dedi