Serp-26 Melikeeeecansuu bir ara çok güzel 6 40 gibi kalkıyordu şimdi 5 de kalkıyor büyüncede ben onu uyutmıcam o şimdi beni uyutmuyor🙈😂
Nohutannesi Melikeeeecansuu gece sürekli uyandı😭😭😭ve her sabah 6 en geç 7de kalkar. Şu an ayakta kalmak da zorluk çekiyorum. Birazdan dev bir kahve içeceğim💆♀️
Melikeeeecansuu Serp-26 5de uyudu dedım neguzel bende uyuyım tam daldım uyandı uyanıncada yarımsaat 1saat uyumuor oda sabahlara denk gelıo🤣 bende öle buyusunde ısıracam heryerını suan daha yenı dıe ellemıom sen kac günlük bebısın🙈
Serp-26 Melikeeeecansuu doğduğundan beri aynı sabah ezanında kalkıyor ezan saatleri ilerde olduğu günleri bekliyorum bende
Sumeyra87 Bu erken saat bebeleri hep erkenci oluyor uzgunum.5.45 le 6.30 arasi bi saat sistemi var.kisin 6ydi fiks hergun.simdi 5 ay 4 gunluk.hala bu civarda saatler.
Sumeyra87 alerjikbebek ayy hadi ins.boyle diyolar 6.aya cok umit bagliyorum umarim hayal kirikligi yasamam
Esin12121212 Melikeeeecansuu 1 saattir ayaktayiz baktım uyumuyor kalktım bir kahve yaptım kendime gelmeye calisiyorum