emirinannesi17 Nerdeyse 20 .25 gün oldu sütüm bitti yani kesildi artık damla bilee çıkmıyor şuan mama kullanıyoruz dogdugu günden beri acaba kesilen süt geri gelirmi ?? Yasayan varsa yardımcı olurmu 38 gunluguz şuan eğer gelirse ne içilir ve kullanilir
Tugceonrdml_ emirinannesi17 lohusa şerbeti denediniz mi bilmiyorum ama mutlaka deneyin hergün ılık duş göğüslere masaj veya sıcak uygulamalar ve bir damla dahi olsa bebeğinizi emzirmek ten tene temas proloktin hormonunun artmasını sağlar 🌸
SedaMeyra emirinannesi17 beslenmeniz bol su icmeniz ve dinlenmeniz uyumaniz lazim. Bide cocugunuzla ten tene temas edin
qwrt1245 emirinannesi17 ılık duşta göğüslerinize masaj yapın bol bol su için süt ve süt ürünlerini ihmal etmeyin protein ağırlıklı beslenin. Rezene çayı mutlaka için. Bınların dışında humana ya da hipp süt çayı var bir de promalt var bınları da için ben hepsini deniyorum sütüm azaldığında hemen artıyor. Bunlara ek olarak bir de bebekle bol bol tensel temas ve emebiliyorsa emzirme yapın emmiyorsa mutlaka makineyle sağın uyarın göğüslerinizi. Umarım bir an önce gelir sütünüz