nurelem Asyah- cok sağol canım kesin deniycem vakumu iyi oldu öğrendiğim mağazalarda var mıdır acaba internet dışı nerede bulabilirim bilgin var mı canm
Asyah- nurelem canım e bebek de gorunuyor ama ben de ınternetten almıstım bi arayıp sorarsın e bebege bulundugun yerdeki
nurelem Deletedmom5284 bizde hep küvette yaptruyoruz ama artık banyoya alıssın istiyorum cok zorluyor bizi
bir_pasa_annesi nurelem banyoda ayakta durdugu yerde yaptırıyorum cnm ama sudan oynatacaksak kğvetine koyuyoruz oynuyor
Maybeoneday nurelem ya allah yardımcın olsun cok zor olur kendi kendine su dökmesine müsaade ettin mi peki.
ElifTGM nurelem bilmemki yani benimki suyu hep severdi . Fayans bizim banyo. Yere çarşaf serif duşakabin kapısını kapatıyorum. Yerece oyuncaklar koyuyorum hem oynuyor hem yıkanıyor benim kızım
nurelem Merve-miray 😊 canım bende küvetinde yıkıyırum suyu dökmeye başladığı an ortalıgı yıkıyor beraber hiç denemedim ama deniycem😀
Defne0111 Girlpower benim bebeğimde 2 aylık olucak bende kucakta banyoda yıkamak istiyorum siz nasıl yıkıyorsunuz
Girlpower Defne0111 banyoda suyun sıcaklığını ayarlıyorum su kovaya akıyor hep ben de tabureye oturuyorum kucağıma bebeğimi alıyorum öyle yıkıyorum çıkarken de ben kendi bornozumu bebeğimi giydireceğim yere koyuyorum önceden gelir gelmez bebeğimi koyup ben de bornozu giyiyorum bu şekilde devam ediyorum :)
Annis-ogul nurelem 9 aylik olacak bugüne kadar küvette yıkıyorduk, simdi teyzemiz havuz aldi onda yıkıyoruz hemde oynuyor içinde iyi oluyor
nurelem Annis-ogul havuz hep aklımda canım cok sağol silikon tarzı havuz mu iyi olur şişme havuz mu acaba
eymenzeynep Sadece yeni doğduğun da bir kaç kez küvetinde yıkadım. Sonra hep kucağımda yıkadım, öyle alıştı şu an.
Esdoel nurelem 40 çıktığından beri duşakabin de yıkanıyor yere havlu serip yatırır öyle yıkardim 6 ayından beri oturarak 9 ayından beri de ayakta yıkıyorum şuan 16 buçuk aylık 😂