Starkids Merhaba hanımlar , 69 günlük kızım var emiyor emzirmek için uyandım cok emmedi bende sağıp vermek istedim su gibi ve az çıktı yağlanması için ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Kuzeyufuk Starkids bol bol su içip kuruyemiş yemelisin özellikle badem sonra kurudut incir hurma et bunlar yağlandırır muz
070920 Starkids anneannem hep derdi ki sen sakın aç kalma yoksa yavrun emmez doymaz 😊 ben kuruyemiş çok yerdim onlar sütü bayaa yağlandırıyor
Busrminel Starkids öncelikle bol bol su en az 4 litre protein ağırlıklı beslenin balık et tavuk kuruyemiş sütü çok iyi yağlandırıyor özellikle badem hergün ılık duş bebek uyurken sizde uyuyun uykuda sütünü kalitesini arttırıyor bol bol yeşillik otomatikman sütünüz yağlanır
Berk2020Mert2008 Starkids şöyle bir durum da var ben çok kez şahit oldum kendimde sağım yaparken ilk 10- 15 dk yağlı süt gelmiyor su gibi gelirdi sonrasında yağlı sütüm akardı o yüzden sizde sağarken 15 dk sağın en az inanjn fark ediyor bolca su vs protein alımınıza dikkat edin
Starkids Kuzeyufuk su çok içiyorum dün çok iyi yemek yeme firsatim olmadi hemen olur mu acaba değişim etkiler mi yememek
tulayaluc 5 tane kuru inciri yıkayıp üzerine 5 bardak su koyun. Kaynamaya başladıktan 4-5 dakika sonra altını kapatın. Gün içinde incirleri yiyip suyu için. Hem kansızlığa çok iyi geliyor hem de bebeğe kilo aldırıp sütü artırıyor
Meltemli Starkids sizin sagdığınız ön süt. Ön süt şekerden ve sudan zengindir. Yağlı süt en son gelir makineler de kolay kolay çekemez bebek çok rahat çeker merak etmeyin
Nehirr16 Bol su içiceksin bol bol emzir ve sıgara stres alkol bunlardanda uzak oldunmu sütün gercekten kaliteli oluyor
Noooname Starkids protein ağırlıklı beslenin, yumurta, süt, et, tavuk…. tereyağ, bulgur pilavı, tahin, pekmez, kuruyemiş, tüketin bol bol da su