civcivininannesi Kızlar nerde deldirdiniz? Biraz zaman geçsin demiştim şuan 15 aylık geçen gün heveslendim deldireyim dedim 6,7 eczane gezdim delmedi 🤷🏻♀️
Haticekablan civcivininannesi eczaneler delmiyor artık canım sağlık kabinlerinde deliyolar yakınında varsa danışabilirsin
civcivininannesi Haticekablan Sağlık kabinini ilk defa duydum niye ki oraya aktarılmış ne güzel eczaneler deliyordu yahu 😄
Maviyesil121212 civcivininannesi 3 yastan sonra; kendileri karar verebilecek yetiye ulaştıklarında deldirilmeli diyorlar
derinsmoms civcivininannesi kulak memesi gelisimini 3 yasinda tamamliyormus oyuzden 3 yasina kadar deldirmeyin diyorlar
civcivininannesi DoganurcaN biz en azından takicida deldirebiliyoruz küçük diye korkuyorum takiciyaa gitmeye sizin ki daha zormuş 🤭
DoganurcaN Hep hoşuma gitmiştir kulakta iki delik falan benim adam hiç sevmiyo hızmama bayılıyo ama kulağıma laf ediyo manyak
civcivininannesi LokumAnnesii aaaa bende kuyumcular artık delmiyor diye hiç sormadım bir sorayım bari 😍
Lilav21 civcivininannesi 8 aylık kızım bende deldirmek istiyorum ama karar veremiyorum 🤣 kuyumcular da deliyor
civcivininannesi Lilav21 ayyy bende çok istiyorum bütün yengelerin felan erken deldirmis söylüyorlar felan daha da hevesleniyorum ama şansıma bulamadik 😄
civcivininannesi Nehirr16 Benimde bir arkadasim öyle demisti ama çok güzel duruyor süslülerde bakalım ne karar vericez 🤷🏻♀️