cnnkrl Merhaba kızlar. Oğlum 8 ay 22 günlük. Emeklemiyor. Her bebeğin gelişimi farklıdır tabi ki ama çok yere koymuorum. Soğuk alır falan diye. Daha mı fazla yerde vakit geçirmesini sağlamalıyım? Sizinkiler kaç aylık emekledi?
Mehtaptvz cnnkrl bazi bebekler dediginiz gibi emeklemiyor ama tabi sizin tesviginiz cok onemli sizin teşvik etmenizlede emeklemek istemiyorsa emeklemeycektir
Mehtaptvz cnnkrl bazi bebekler dediginiz gibi emeklemiyor ama tabi sizin tesviginiz cok onemli sizin teşvik etmenizlede emeklemek istemiyorsa emeklemeycektir
[silindi] cnnkrl canım yere bı yorgan ser orda oynasın dursun ben 4 bucuk aylıktan berı bırakıyorum yere suan 6 ay 5 gunluk tam anlamıyla emeklıyor ama az bı mesafe gıdıyor tabı ama endıselenme bazı bebekler hıc emeklemeden yurur 🤷🏼♀️ Sende bıraz destekle bebısı en kısa zamanda baslar ınsallah :) ama yerde fazla vakıt gecırmesını sagla 👍🏻
BesteArya cnnkrl 6 aylik yapiyo kendince biseyler ordan oraya surunuyo iyi kötü emekliyo Ben olabildiğince özgür hareket edebileceği alanlarda serbest bırakmaya calisiyorum.. halinin üzerine biseyler atıp bırakın mesela sizde teşvik edin vs ☺
renkliruya Ben yorgan serip üzerine koyuyordum.. 8 aylıkken sürünmeye başladı.. Yere bırakmanız ve biraz teşvik etmeniz gerekiyor..
Ecocan renkliruya bende yere koyuyorum yuvarlanarak gitmek istedigi yere gidiyo bazen tabanlarina destek veriyom yuzustuyken ama hic niyeti yok bnmkide 7 ay 27 gunluk onune biseylerde koyuyorum onada yuvarlanarak gidiyo siz nsl teşvik ediyosunuz bende deneyim
Deletedmom115 cnnkrl Altına bir şey serip yere koyabilirsin bebeğin bu aylarda kendi kendine oynamasını öğreniyor o da genelde yerde oluyor emekleme için de endişe etme zamanı var demek ki
Uzaymekiii cnnkrl kızım 6 sında 10 aylık olacak 2 gündür emekliyor önceleri komando gibi sürünüyodu son 1 buçuk aydır tutunup kalkıyor ve sıralıyordu dün babasının terliklerine bi anda emekleyerek gitti😂 bugün de sürekli koltuktan falan kendi inip emekliyor yerde önce yürüme sonra emekleme şeklinde gitti bizim kız🤭 acele etmeyin kendileri isterse yapıyorlar 🤷🏻♀️ Ayrıca emekleme zaten yürüme için kas gelişimi için etkili bi yöntem değil😊
Sevda6767 Evet canım yerde daha çok vakit geçirmeli. Kızım 7 ay 25 günlük. Ben daha bir aylık bile olmadan yüzüstü birakiyordum birkaç dakika. Sırt üstü durmayı hiç sevmiyor bu yüzden. Olabildiğince yerde vakit gecirttim. Yerde halı var onun üstüne battaniye koyup yerde oynatiyordum. Sen de arkadaşların dediği gibi teşvik et. Ha şu da var emekleyecek illa diye bir şey yok. Sen destekle
renkliruya Ecocan inanın benim oğlumunda 7. Ayın sonuna kadar hiç niyeti yoktu.. İlgisini çeken şeyleri biraz mesafeli koydum.. Yüzüstü bıraktım.. Önce kendi ekseninde döndü.. Sonra 8 aylıkken sürünmeye başladı.. Tabanlarından destek verdim..