Smygk Mrblar bnm gibi ek gıda döneminde olan anneler hangi ayda pütürlü gıdaya geçtiniz benim bebeğim 8 ay 6 günlük sizce geçmeli miyim yiyebilir mi artk bogulmasindan korkuyorum🙄
egeninanns Smygk ben 6. Ayda blw başladım. Gayet güzel yiyor şu an dişi olmadığı halde 🤷♀️Bence denemelisiniz
pamuksekerinannesii Smygk 6,5 ayda geçtik biz 5. Ayda ek gıdaya başlamıştık ve çiğnemeyi öğrenmişti pankek makarna gibi şeyleri yedirdim
Durucilla Biz 7. Ayda geçtik. Damağıyla ezip yiyebileceğinden emin olduğunuz yiyecekleri önüne koyup kendiniz de yiyormuş gibi abartılı şekilde çiğneme hareketi yapıp nam nam sesleri çıkarın. Sizi taklit ederek öğrenecektir.
Smygk Genelde denemeye çalışıyorum çiğniyormus gibi geliyor bana ama arada ögürüyor buda beni korkutuyor boğazında kalır diye 🥴
bidibidibidi Smygk benim bebeğimde 17 Eylül doğumlu. Bugün bulgurla yoğurt yedireyim dedim boğuluyordu. Zor kurtardım. Pütürlü birçok şey yiyor normalde. Dedim deneyeyim belki yer. Evladıma kıyıyordum nerdeyse…
Aselask34 Smygk canım ben direk pütürlü başladım alerjik olduğu için yoğurt veremedim zaten direk patates havuç ile başladım buharda haşladım ve çatalla hafif ezerek yedirdim şu an 7 aylık pütürlü herşey yiyebiliyor