Biscolataerkegim ben çocukken sanal bebek istemiştim babamdan, o da o zamanın parasıyla 35 milyon verip en iyisini almıştı (biz kendi evimizdeydik ama o dönem kiralar 60-70 milyondu yani baya pahalıydı o zaman için) içinde 50 tane hayvanı vardı ahtapotundan dinazoruna kız erkek bebeklerine kadar kendimce besler büyütürdüm çok da severdim 😍 bende hafiften bi takıntı hastalığı var çocukluktan beri, kumandaların, tuşlu telefonlarin falan tuşlarının arasını hep iğneyle temizlerdim toz olurdu içi sinir olurdum 🤭🤭 bir gün sanal bebegimin de tuslarinin arasi toz olmus igneyle falan uğraştım olmadi, ben de banyoya gittim bir guzel yıkadım😁 sesi bozuldu abuk subuk bi ses cikmaya basladi ama ekrani falan saglam bi tek sesi gitti ben de annemler anlamasın diye sesini kısıp oynadim birkaç gün. Sonra bi açtım ki düzelmiş e iyi dedim madem iki gün sesi gidip sonra düzeliyor, o zaman ben bunu arada yıkarım 🤦♀️🤦♀️ bir zaman sonra tekrar yıkadım tabi, ve bu sefer tamamen bozuldu. Allah sana beyin vermiş, içine akıl koymuş be çocuk. Elektronik, içi pilli şey. Suya dayanır mi? Hadi bi kere şansın yaver gitmiş kurtarmışsın bi daha ne diye yıkarsın 😒😒😒 hem bir guzel fırça yemiştim, hem de yıllarca yalvarmama rağmen babam en ucuz tek hayvanli olanlardan bile almamıştı bana bir daha 😢😢 hala içimde uktedir bulursam alicam 😂😂😂