Akcaseda Hanımlar merhaba Bebeğim henüz 4 ay 12 günlük gakat son iki üç haftadır cok oturmak istiyor birkereye masus nasıl yapıcak diye denedim sadece el bileklerinden tuttum ve kendisi kalkıp oturdu be dimdik oturdu 😱 doktora sordugumda ise kısa süreli destekli oturtabilir miyim diye sorduğumda cok erken daha dedi ama kızım deli gibi oturmak istiyo sizinkiler ne zaman oturmaya başladı 🥰
Gizemmyigit Akcaseda aynen yaa benm kızımda ozmn başladı oturma isteği 😀 kucağımda oturttum hep şimdi 5,5 aylık destekli oturtuyrm
Alazcns Akcaseda 3 ay 25 günlük canavar annesiyim o da öyle kalkmak oturmak istiyor bana ve doktora kalsa yavas yavas deneyeceğim de annem çabuk yürümez diyor🤭 halbu ki çok hareketli doktorum da onlar istediği zaman yapmalıyız demisti
Nazlipek Akcaseda benim kızım da aynıydı 5ayda başla dedi doktorum destekli oturtmaya ama o kadar ısrarlıydı ki 10gün öncesi falan ufak ufak kaldırmaya başlamıştım🤗
Dodonay Akcaseda bizmki 3,5u geçince başlamıştı. Doktor vok zorlama ama kucagında falan oturabilir dedi
Dorukcumunannesi Akcaseda vala bnmki 3 bucuk aylikti yatmk istemedgnde, kafasni kldrip agliyodu,doktra sordum 4. Ay kontrolunde oturt kndni hazr hissediyodur hc bisey olmaz dedi o gun bugundr oturuyor smdi 7 aylik
Miskokuluevlat Akcaseda 4 buçuk aylık neden erken olsun ki bizimki 3 buçukta kucakta azar azar başladı şimdi 5 aylık destekli oturmaya devam ediyoruz
Pembelokumum Akcaseda 4.aydan beri oturtuyorum ara ara çok uzun olmamak kaydıyla. Bizim kız da uzanmayı pek sevmiyo oturunca çok seviniyo🤣 kucakta illaki oturtur pozisyonda tutuyorduk zaten başında durup bakıyorum ben de öyle😍