Murvetbartu Kızlar yüksek ateş şikayetiyle hastaneye gittim. covidden şüphelendiler test istediler. Ama şimdi fark ettim göğüsümde kırmızı leke var ve hafif sertlik var. Ateş gibi de yanıyor .
Celaparslan Murvetbartu bol bol sağın elinizle yumşatın ve banyoda sıcak suyun altında göğsünüze masaj yapın mutlaka ben çok çektim 2 hafta boyunca mastit oldu göğsüm acısından bebeğini emziremiyordum allahım kimseye yaşarmasın bebeğinizi mutlaka emzirin sık sık ve sütünüzü sonuna kadar sağın bebek hepsini içemiyor
Minneee Murvetbartu Benimde göğsümde kızarıklık olmuştu o bölge yanıyordu sonra benim de ateşim çıkmıştı. Oğlum tam çekemiyordu uçları da yaraydı elimle sağmıştım
Kayram64 Murvetbartu geçmiş olsun zor bir durum lekelenme hariç bende de olmuştu göğüs pompasıyla göğsümü boşalttım her defasında çünkü o şekilde bebekte ememedi taş gibi olduğu için ama sağınca rahatlıyor
Celaparslan Murvetbartu ebet oldu hatta göğsünün altı çatlamış şişesinden dolayı bunu sonradan fark ettim titreme oluyordu bir soğuk yediğim anda göğüs ağrım artıyordu
Minneee Murvetbartu Evet ilaç kullanmadan geçmişti ama bir gün ya da iki gün boyunca sıcak duş ve elle sağım yapıyordum