Hndd Bebeğim 6 ay 3 günlük Allah a çok şükür ninni eşliğinde yatağında uyumayı öğrendi fakat 2 sorunumuz var 1.Kopma olduğu zaman kendi kendine uykuya dönemiyor yani illa bi destek bekliyor bazen ninni bazen ağlarsa pat pat gibi Gece uykusuna yattıktan sonra ilk 1 2 saat sık sık uyanıyor bunları nasıl düzeltirim uyku aralıkları ne olmalı bu işi bilen anlayan varsa yardım ederse çok sevinirim
Seherrumeysa94 Hndd ben kızıma aldım 1. Sorunuza yanıt vereyim ninni ile uyuduğu için tekrar ninni bekliyor yani desteksiz uyumuyor aslında yine destekli ninniyi bırakır normal yatmasını sağlarsanız bir süre sonra uyansa da desteksiz uykuya daldığı için tekrar uykuya dönecektir Sorunuz ise gündüz uyku aralıklarına dikkat edin gündüz verimli uykularını alamazsa gece sık uyanır gündüz uykularını gözden geçirin uyku aralıkları her bebeğin farklıdır sizin şuan 2 gündüz uykusu olması lazım uyku eğitimi aldığınız kişi size plan atmış olması lazım o planda saat Aralıkları yazar🙂
Hndd Seherrumeysa94 cevabınız için teşekkür ederim o zaman en yakın zamanda ninniyi de bırakayım bir de ben uyku eğitimini birinden almadım yapabildiğim kadar kendim yaptım o yüzden uyku aralıklarını bilemedim orda mı yanlış yapıyorum bu sık uyanmalar oluyo diye düşündüm😔
Seherrumeysa94 Hndd anladım gündüz uykularına mutlaka dikkat edin o zamanlar benim kızım uyandıktan 2,5 saat sonra ilk uykusuna yatardı 2. Uykusuna ise ilk uyandıktan 3 saat sonra akşam uykusuna ise 3,5 saat sonra bunlara dikkat ederseniz verimli sonuç alırsınız🙂
Cigdemalparslan Hndd bebeğimde gece uykusuna yattıktan sonra 3 saat uyanıyor karnını doyurup tekrar yatırıyorum kendi kendine uyuyor zaten. Belki acıktığı icin uyanıyordur
Hndd Seherrumeysa94 anladımmm siz eğitim mi almıştınız bir de bu sürelere uzatmaya çalışsayım gündüz uykularına dikkat edin derken neyi kastettiniz acaba