LiYaRzuU 28.ayımıza girecez ve 4gündür tuvalet eğitimine başladık ilk gün hep kaçırdı akşamına sadece bir kere lazımlığına yaptı kızım ama 2.günden buyana hiç altına yapmadı ama saatlerce tutuyor koca gün boyunca sadece iki kere yine lazımlığına yaptı bu kadar tutması sorun yaratırmı acaba tedirgin oluyorm ve gece boyunca da hiç yapmıyo kaldırıyorm sabah tutuyorum yapması öğleni buluyor bi de akşama doğru okadar sıkıyo belli ediyor diyorm yap kızım korkuyo sanırım acıyo diyor napcamı şaşırdım anlatmaktan oturtup kaldırmaktan sinirlerim bozuldu altına yapsa yine korkmayacam da bu kadar tutması beni korkutuyor bu şekilde yaşayan varmı ya da napmam lazım .((
Sinifcianne LiYaRzuU üstüne gitmeyin sürekli sormayın siz su içirin zaten çişi geldikçe yapacak ama sürekli sorunca ters tepiyor. Tercihi cocuga bırakın kısa zamanda düzene girer emin olun stres yapmayın 😊
Balevlatlar123 LiYaRzuU bende başladım bayramda 3 4 gün önce 20 dkda bir tuvalete giden kızım ikindi vaktine kadar hiç gitmemişti tutuyordu hep halası güzelce tuttu tuvalete işte çişini yap markete gidelim vs dedi yaptı bazen çok üstüne düşünce yapmiyorlar
LiYaRzuU Sinifcianne yapmadı diye tedirgin oluyorm ondan daha fazla soruyorum sanırım çok tutması kendisine zarar verecek diye zaten bu tedirginliğim
LiYaRzuU AyPerisiVeGokPrensininAnnesi önceden hiç yaşamadık tuvalet eğitimiyle başladı bu durum sıkıyor o sanırım baskı yaptıkça acıyo diyor yapınca acıdımı yaparken bak korkacak bişey yok diyorum gülüyor alkış yapıp seviniyor ama yine saatler sonra aynı durum
LiYaRzuU Balevlatlar123 üstüne düşmemin tek sebebi bu kadar tutması zarar vermesin diye ama yarın sabah bi tutarım baktım yapmıyor üstelemeycem daha
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi LiYaRzuU Hiç kızdınız mı? Hareketleriniz sert pldu mu? Bakışlarınız,ses tonunuz falan?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi LiYaRzuU Çok yeni yaz bundan da olur. Tavrınız,sesiniz,bakışlarınız,haraketleriniz serleştiyse.. Hemen ters tepebiliyor. Duvara sticker yapıştırma, eline minik yıldız çızme gibi şeylerle ödüllendirebilirsiniz:)
LiYaRzuU AyPerisiVeGokPrensininAnnesi neler verdim şu üç gündür telefon vermeyen eline ben bi de bebek oyunları yükleyip verdim kafası tek dağılsn diye düşün ama yarın bide umursamaycam sormaycam bakalım ne olcak