Eliffffffffffff İlk doğumum sezaryen oldu. 2 ayda ancak toparlandım. İlk 2 haftam da çok acılıydı. İkincisi de sezaryen olursa yine aynı acı mı oluyor, aynı yerden kesildiği için daha mı acılı oluyor? Arada eşimle ailemle 2.çocuk muhabbeti olduğunda çok korkuyorum
1prens1prensess Eliffffffffffff valla benimde ilkim çok iyiydi 2.den sonra işk yaptığım doğum dopum değilmiş diyorum iki doğum arasında 15 ay var ondan mı bilmiyorum ama dikişlerim açılma yapmıştı
tospikinannesiii Eliffffffffffff İlk sezeryan çok iyidi benim, aşırı rahat ettim. İkinci günde tek başına koridorda yuruyebiliyordum hastaneden kendi eşyalarımı taşıyarak çıktım çok şükür. İkinci nasıl olur bende çok düşünüyorum cesaret te edemiyorum , Allah yardımcımız olsun.
Yrnasl Eliffffffffffff benim ikinci sezeryanım çok kolay geçti ilkinde gümde 5 kez ağrı kesici alıyordum 1 hafta yerlerde ağladım resmen sırt ağrısından özellikle ama ikincide ilk inan sadece ilk gün 1 adet parol aldım başka ilaç kullanmadım 3 gün sonra hiç ameliyat olmamış gibiydim
Recko Eliffffffffffff 2 sezeryan doğumunda da hicbir zorluk çekmedim. 2 gün hastanede kalınıyor ben 1 gün kalıp evime geldim. 2. Sezeryanim 17 ay sonra olmuştum.
Eliffffffffffff 1prens1prensess İç dikişleriniz mi açıldı? Tekrardan mı ameliyata alındınız? Ben en az 2 yıl beklemeyi düşünüyorum da hayırlısı bakalım
Eliffffffffffff tospikinannesiii benim ilki çok zordu. Dikişlerim patladı. 2 defa ameliyata alındım. Bebeğimin bana en ihtiyacı olduğu zamanlarda ondan çok uzaktım. Berbat günlerdi
1prens1prensess Eliffffffffffff yok hamileliğim çok iyi geçti hiç dikiş ağrım olmadı doğumum çık kötüydü tam geçti eve geldim derken 2 gğn sonra üst dikişim açılma yaptı ama pansumanla düzeldi çok şükür
Yrnasl Eliffffffffffff hayır benim 1 2 cm kadar alttan kesmişler sonra iki dikişi birbirine yapıştırma yapmışlar suan tek dikiş çizgim var
Eliffffffffffff 1prens1prensess Pansumanla düzelmesi çok iyi olmuş. Açıkcası ilk sezaryende af edersiniz tuvalete bile oturamadım acıdan. Annem oturttu. Annem giydirdi. Hem de haftalarca böyle sürdü. İkinci çocuk da çok istiyorum. Bi kardeşi olsun diye. Öyle bir doğum korkusu oldu ki düşüncesi bile kötü etkiliyor
1prens1prensess Eliffffffffffff her doğum bir olmuyormuş ilki kötğ geçip 2.si iyi geçenlerde var ama benim ilki çok iyi 2.berbat geçti doğumhaneden çıkınca rahimim kasılmadı düzeltmeye uştasyılar yok herşey ayarland çok kan kaybediyordum kanlar ayarlandı biraz daha sürse düzelmese ameliyat a alınıcaktım ki malesef rahimimi alıcaklardı ama şansıma o gğn çok iyi bir doktor işe başlamış hastaneye geldiği gibi midahalede etti bunun hem iki doğum yakın olduğu için hemde yaşımın çok küçük olduğu için oluştuğunu söyledi bunlar dışında herşey güzeldi hemen kalktım yürüdüm fazla canım acımadı bu kadar korkunç bi doğum yaşadım ama sakın bu dediklerim sizi korkutmasın dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor
2kezanneoldu Eliffffffffffff bence bünye meselesi bu ilk sezeryanim da 1 günde ayaklandim 2. Sezeryanda 2 haftada toparlandim 2. Daha zor geçti 5 yıl arayla oldu 2 doğum
bjkbb Eliffffffffffff ikinci sezeryanımı 16 ay sonra oldum pek fark olmadı bana göre sadece ilkinde spinal olmuştum uyuşukluk geçene kadar ağrının çoğu geçmişti ama ikincide genel oldum ayıldığım anda ağrıyı hissettim oda 4 saat sonra hafifledi zaten onun dışında yürürken tuvalete otururkenki acı seviyesi aynıydı bence hep yürüdüm merdiven indim çıktım 3 güne ayaklandım iyice. Bünyeden bünyeye doğumdan doğuma değişiyor bence korkmayın rabbım yardım ediyo gerçekten ve zaten hersey zamanla geçiyo 🙂