Tugceeek Daha 7günlük bebiş annesiyim ve bugün kalçasında ve kuyruk sokumunda morluk fark ettim. İnternette mongol lekesi yazıyor ama birşey anlamadım bebişinde olup da şimdi geçen var mı yoksa ciddi birşey mi bu morluk 😐
kaymakliekmekkadayifi Tugceeek canim 26 yasindaykm hala popomun sol yanaginde yuvarlak bi morluk var ve hatta ayni yerde bebegimde de var😂 bide bebegimin iki yanagin tam birlesim noktasi olur ya uzunlamaya orda var😂
Elifaydn Benim kızımın poposunhb üstünde de var ama bize doktorumuz kendisi söyledi mongol lekesi diye size kontrol de söylemedi mi doktorunuz . 2-3 yaşına kadar kendiliğinden geçiyormuş leke kalmıyormuş
Tugceeek Elifaydn maalesef birşey söylenmedi ben de az önce fark ettim, sadece belinde gamze var kalça çıkığı olabilir ona baktırın dendi
Kbo Benim Bebegim’de de var, doktoruna sormustuk. Bebek’lerde oluyormus. Yani gayet normal birseymis, hatta büyüdüklerinde kayboluyormus. Korkulacak bir durum yok yani, rahat olabilirsiniz😇
Elifaydn Tugceeek evet canım seni endişelendirmek istemedim ama eşimin kuzeninin çocuğunda da varmış morluk onda kalça çıkıklığından dolayı oluşmuş ihmal etmezsiniz zaten bizdeki mor değil de mavi gibi bir lekeydi