SelmaYakup Ilk olarak nelerden başlamalıyım ramazanda başlamayı düşünüyorum o zaman 5.5 aylik oluyor ??
Pinkmoms SelmaYakup bende 5ay 15 günlükken başladım kuZum ilk havuç püresi verdim 3 gün kuralı ile sonra yoğurt verdim şimdş patates vereceğim inşALLAH nasip kısmet olursa 🙏 sonra karışım yapacağım ☺️
Guls SelmaYakup yoğurtla başlayın. Sonra sebze, meyve püresi şeklinde devam edin. Benim oğlum 6 aylık yoğurtla başladık. 3 gün patates verdim. Bugün de havuca geçtik haşlayıp çatalla ezip yediriyorum.
Gizemmyigit tbafth ben yoğurt tattırdım, yoğurdun değdiği yerler yani dudak kenarları kızarıyor ve kabarıyor:(
Cicegiburnundaanne Pinkmoms peki nasil veriyosunz yani saatlerini nasil ayarlisunz gunde kac kez veriliyor doktor anlatiyormu bunlari biz daha 4 ay11gunluguz 5.ayda kontrol var bakalim bize baslayin dicekmi
areNilay Elma armut suyu ile basladim cam rende ile rendeleyip simside yogurt ve meyve purelerine baslicaz
Guls areNilay meyveyle başlarsanız sebzeyi yemez dedi bize doktorumuz. Şekere alışacağı için sebze de tat bulamaz dedi.
Guls areNilay o konuda bilgim yok doktor bir şey demedi. Bugün başladım havuca. Zaten tadımlık veriyorum umarım sıkıntı olmaz.
Pinkmoms Cicegiburnundaanne günde 1 kere veriyorsun ilk gün 1 çay kaşığı ikinci gün tatlı kaşığı üçüncü gün yemek kaşığı kadar alerjisi var mı yok mu anlamak İÇİN 3gün kuralı ile veriyoruz