Petitom Emel_81 ben yumurta haşlıyorum ama tam kayısı yapıyorum çok pişince yemiyor yarım avakado eziyorum labne peyniri ve kendi yaptığım peynirden veriyorum az tuzlu zeytin aldım kabuğunu soyuyorum onu da çatalla eziyorum hurma veriyorum onun da kabuğunu soyuyorum ama hiç birini karıştırmıyorum bu şekilde veriyorum yiyor kata üzüm suyu yapıyorum onu da seviyor
Vyildz Emel_81 ben hiç bulamaç tarzı şeyler vermedim kızıma kahvaltı tabağı hazırlıyorum -pankek -omlet -labne peyniri -irmikli mama avokado muz pekmez karadut özüyle de meyve suyu veriyorum -yumurtanin sarısı -bazen patates hasliyorum Cesitlendiriyorum hepsini tek tek yediriyorum canım
Melankoli Emel_81 zeytin peynir yumurta salatalık biber. Bazen yumurtayı peynirli tavada yapıyorum. Baya düz kahvaltı veriyorum yani😅 geçen hafta üç gün avokado da verdim. Vücudunda kabarıklık olunca onu bıraktım şimdilik. Pancake yaparken peynirli yapsak olur mu acaba tuzlu olarak? Tatlı şeyleri sevmiyor bebeğim
nazatamina CeydaAlev neden hanimefendi pardon ne zarari var siz hic duymadiniz heralde yumusacik tam bugday unundan veya muzlu yulafli kucuk kucuk koparip veriyorum ben bebegime ve gayet te tuketiyor sizin ki blendir a alismis olabilir tabi onu bilemem
ozgelin CeydaAlev böyle dediğinz ve yaptığnz için bebekelr 1 yaşına 2 yaşına kadar muhallebi yiyor ve ondan sonra katı gıda reddi yaşıyor…sonra canımm anneler buraya bir ton konu açıyor bebeğim şu yaşında katı gida yemiyor diye..
Mervenis CeydaAlev valla bende pankek veriyorum cokta guzel yiyor yumusacik oluyo onu minik minik boluyorum elimlede eziyorum nımnımmm bi guzel yiyo😊😊
nazatamina Petitom tabi ki verilebilir icerigi saglikli oldugu surece hanimefendi neden oyle dedi anlayamadim
Petitom CeydaAlev canım saldırganlık değil o şekilde anladım nasıl verirsiniz o aydaki bebeğe verilir mi der gibi geldi kusura bakma ben de yanlış anladım
nazatamina CeydaAlev haa tamam o zaman hemen tarif veriyorum yulaf ezmesini robottan gecirin once sonra 1 muz 1 yumurta sarisi azicik karbonat biraz zeytinyagi ve yulafi kivam ayarlayarak koyu olacak kivami kasikli isinmis tavaya dokuyoruz altini ustunu pisiriyoruz ben bile yiyorum cokta guzel oluyor
Sumeyraas CeydaAlev benim yaptığım tarif: yarım küçük muz, 1 yk yoğurt, 1 yumurta sarısı, 2 yk tam buğday unu , azıcık zeytinyağı ve çok az kabartma tozu. Karıştırıp tavaya döküyorum kısık ateşte pişiriyorum.
nazatamina Petitom 😂ay evet biraz pyle oldu ne bileyim ben bu ek gida konusunda hemen hayir olmaz moduna giriyorlar ya oyle sandim kusura bakmasin ozur dilerim😂
Zeroo nazatamina merhaba yulafı bir gece önce ıslatalım mı yoksa normal direk robattan gecirilecekmi🌸
nazatamina CeydaAlev yumurtanin saglik acisindan cok pismis olmasi lazim ben tuzsuz peynirden peynirli yumurta yapiyorum veya hasliyorum
nazatamina CeydaAlev cesitlendir kendi yediklerinden de azicik tattir ve genelde suz yemek yerken ona da yedir