0znur Anneler merhaba, 51 günlük bebegim sürekli aranıyor ağzıyla. Emzik vermek istiyorum artik. Wee baby denedik bazen tutuyor gibi olup bırakıyor. Avent soft, Chicco, bibs hangisini denesem daha kolay tutar?
Mervecan7 0znur Bebeğime sayısız emzik aldık hiçbirini tutmadı Philips avent kullandık sonunda aldı şimdi ise tommee tippee kullanıyoruz Avent’i istemiyor.
Elvinmeva 0znur tutmuyosa tutmuyor ya malesef bende wee baby çeşitlerini denedim, chicco denedim, kauçuk denedim son çare avent denedim onu da bazen alıyor bazen almıyor severek almıyor yani zorla emiyo ama bencede alırsa avent alır bugune kadar hiç birini almadı öğürdü aventi de arada bi alıuor sevmeyerektw olsa hergün veriyorum alışsın diye
[silindi] Benim çocuk 61 günlük emerek geçiriyoruz tüm günü. Emzik hiç istemiyordum ama biraz memeyi bıraksın diye avent de denedim bibs de denedim ilk bi bakıyor sonra tükürüyor. Tutmayınca tutmuyor
Miracs 0znur Bibs kauçuk olduğu için ay dolmadan yenilemen gerek avent soft biraz zor bulunuyor artık bulursan hem 6 aya hem 18 aya kadar al ben 6 aydan sonra bulamamıştım diğerleri hakkında bilgim yok