ikizbabymom İyi akşamlar hanımlar.Başlıktanda anlayacağınız gibi bebelerin çorapları temiz olmuyo yeterince özellikle beyazlar sizler nasıl temizliyosunuz acep¿
Yamanikko ikizbabymom Allah iyiliğini versin🤣 duru granül kullanıyorum güzel beyazlatıyor. Birde 60 derecede yıkadımm mı miss
ayazasaf ikizbabymom 😄 yıkıyozda bacım aırf leke belli olmasın diye koyu giydiryorum 😄 ben beyazlılarını arielle yıkayıp 2-3 durulama yaptırıyorum
cokgezenti_30 ikizbabymom evet kullanıyorum hepsinde evet gidiyor ek gıdaya başladım h birşey kalmıyor demir ilacını bile çıkarttı
Emirin_Annesi10 ikizbabymom arada bizim deterjandan atıp 90 drc de yıkıyorum ekstra durulama yaptırıyorum bembeyqz oluyor oğlumun zıbınları da beyaz hepsini bir atıyorum daha yepyeni gibi duruyor
ikizbabymom Emirin_Annesi10 20 aylıklar onlara farklı deterjan kullanmıyorum ve bebek programında yıkıyorum yok temiz olmuyo
ikizbabymom Yamanikko bebek programında yıkıyorum ne beyaz ne renkli çoraplar temiz olmuyo bi türlü duru granül deniycem çok thanks❤
Bireylulmeselesi02 ikizbabymom çay şekesini kahve lekesini kiraz lekesini vs ben hep onla çıkarıyorum canım
Tugcetpkts Ben de kosla döküp makıneye oyle atıyorum kıyafetleri temiz çıkıyor ya da kovanın ıcınr atıyorum lekelı olanları duru granül bıraz da koslayla orada birikiyor. Kosla elim ayagım oldu her lekeyi çıkarıyor
ikizbabymom Tugcetpkts ya ben kosla yerine porçözün leke çıkarıcısını almışım hiç bir işe yaramıyo çöp