Meyvebicagi
Ama işe yaramıyor çocuğum ağlaya ağlaya bir luyordu bende hergun şey yapıyordum bir çay bardağı suya ılık ve hazır şu olacak bir şeker kaşığı kimyon atıyordum ama hergun yapıyordum hiçbir gün tutarsızlık yapmadım çok şükür iyilestik işte bir çay kaşığı kimyon atıyordum ve bebeğime 4 kaşık veya 6 kaşık ondan veriyordum gerisini nefes almadan başıma dikiyordum sütten bebeğe geçiyor çünkü ve her yaptığım yemeğe az birşey de olsa mutlaka kimyon ekliyordum daha sonra…..
_Metailini günlük düzenli veriyordum.
_arada bir az birşey zeytinyağı veriyordum.
_ve ben hergun hoşaf içiyordum kayısı hoşafı işte herkes kaysili meyve suyu iç diyordu denedim olmadı ben ne zaman ki her gün kayısılı hoşaf içmeye başladım her gün 2 kase içiyordum bebeğim öyle bir kakasını yapıyordu ki masAllah
_ben en pahalı gaz damlasını da aldım olmadı 100 TL ye damla aldığımı bilirim ama yok fayda etmiyor
_ ve bebeğimle günlük uyandığı zaman spor yapıyordum ayaklari kolları hep oynatıyor dün
İnan hepsinin faydasını gördüm en çok da hoşafin bebeğim durmazken yazdım bunları sana sırf ben o süreçte çok kötü şeyler yaşadığım için canım benim insAllah sende faydasını görürsün biraz karışık olmuş olabilir bebekle anca bu kadar oldu Allah’a emanetsin Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 😘