Yenidennn Melehatasena bi tarafında yapışkan gibi bisey var ince düz o taraf arkaya geliyor, çıkarken yanlardan yırtıp o banti açıp yapıştırıp bir birine atiyosunuz. Çok basit.
Burcu35 Melehatasena Kaç aylık bebeğiniz? Normal bezlerden çok rahat bence. Önü arkası var bantlı taraf arkaya geliyor. Çıkarırkende yanlardan yırtıp rulo yapıyorsunuz o arkadaki bantı yapıştırıyorsunu. Denemeyin bence aşırı pratik
AlpBeyinAnasi Melehatasena Kullanımını yazmış arkadaşlar, bizde sızma yapmıyor. Sadece sleepy kullanıyoruz birazcık iz yapıyor, elimdeki paket bitsin Molfix alıp denicem bakalım arada fark varsa daha iyiyse belki Molfixe geçerim
Yenidennn Melehatasena benim oğlumda 1 yaşında 2 3 aydır sleepy külot bez kullanıyorum sızdırma olmadi. Molfix kullanmıştım o sızdırdı ama. Bence en ideali külot bez.
Burcu35 Melehatasena Külot bezin en kolay kullanılcak zamanı cidden çünkü çok hareketliler daha kolay oluyor
AlpBeyinAnasi Melehatasena Benim oğlum çok hareketli, ne yapıp ne edip çıtçıtlı bezin kenarlarını esnetiyor bir bakıyorum kenarı sallanıyor 😂 külot beze aynısını yapamıyo, hem çok mu sıktım az mı sıktım derdi yok