Miskokuluoglununannesi Merhaba anneler bebegım suan 4 ay 19 gunluk ama 5. Ayda ek gıdaya baslamak ıstyorum tabıkı doktoruma da soracağım ama ilk baslarda nelerle basladınız neler verdiniz siler mısınz 😊🤔
BeyzaAselim Miskokuluoglununannesi biz erken başladık doktorumuz mama önerdi ama mamayı içmedi bizde annemle başladık kabak tatlı patates patates havuç yoğurt falan öyle başladık meyve olarak muz rahatlıkla veriyoruz 😇
Miskokuluoglununannesi Hulyasoner siz kacıncı ayda verdiniz ve ne kadar verdnz nasıl yaptnz tecrubesızım de smdıden arastrma yapıyorum😃
BeyzaAselim Miskokuluoglununannesi bebekten bebeğe değişir çok şükür kabızlığı hiç yaşamadık ama anne sütünü daha fazla aldığı içindir belki biz çok erken başladık 4 ay 20 günlüktü tadım yaparak başladık ama blw falan değildi tamamen kabambole biz böyle yaptık diye asla önermiyorum bunu yinede alerji yapan bişey kendini ertesi güne gösteriyor sırtında isilik tarzı kızarıklık ağız kenarında kızarıklık pişik huzursuzluk ve en önemli belirti nefes verirken hırıltı sesi
BeyzaAselim Miskokuluoglununannesi bizede hemşiremiz başlayın dedi 4. Ayda yoğurt ile ama biz biraz daha bekledik zaten küçük Bi bebekti kilo alımı yavaştı kolik olduğu için anne sütünü verimli alamadı mecbur başladık çünkü emzirmek çok güzel Allah’ın emanetine Allah’ın mucizevi nimeti ile beslemek bide bebek zaten anne sütü ile gelişirmiş yani boyu kilosu anne sütü ile sağlıklı artarmış aklında olsun bize kimse söylemedi uyarmadı kolik zamanları bilemedik gaz sancısından ağladığını tam bulduk bu seferde kendiliğinden geçti 😔