gg00 leylaylcnkaya sadece ilk gün zor geçiyor sanırım sonra hissetmiyor galiba. altını alırken nasıl oluyor acımıyo mu
Rumeysamoms gg00 yani yarı sünnetli açık konuşmak gerekirse pipisinin ucundaki deri yok doktor dedi ve gözlede anlaşılıyor sadece kalan deri alınacak. Aslında doğuştan sünnetli olmak kusurmuş araştırdıklarıma göre doktorumuzda dedi zaten gidişata göre anca 7-8 ayda sünnet edilebilit dedi
Dilara8228 gg00 ben ikisinide yazın yaptım Diyarbakırda yaşıyorum buranın sıcağıda malum bir sorun yaşamadık hava yüzünden zıbın ile dolaşıyorlardı zaten. Amin Allah razı olsun hepimizinkini 🤲
tinyfish 3 haftalikken yaptirdim. Uyusturucu krem kullanildi.1 gun sorun yasadik.cok memnunum. Cocuklarda travma olusturmaya gerek yok, erkenden yapilmadi en iyisi
Tugramm Ozlem_likce Ben 3 aylikken yaptirdim sabah 9 da olduk aksam 4 te hersey normale donmustu ilk ilk çiste agladi bardak gecirdik 1 gunluk birseydi gecti gtti kesinlikle yaptir
Aysegull1902 Tugramm kakasi pipiye degdinde nasıl temizlediniz acaba benim bebegim de 3 aylık dün olduk
Ddddddd01 Ozlem_likce ilk gün huysuzdu biraz ilaçlarını icirdim kremlerini sürdüm ağrıları falan kesildi ama ilk çişini yaptığında ağladı bide sünnet yerine bardak kesip kattık çok şükür bi sıkıntı olmadı 1 hafta da toparladı.
petekhayriye gg00 19 gunluk yaptirrdim çoksa memnunum iyiki yaptırmışim ilk gün biraz huysuzdu sadece calpolle rahatladi