Reyna dominantteyze kücük kücük kavanozlara mayalayın kapağı açılmadığı sürece 1 hafta boyunca bekler
dertlikerkenez dominantteyze doktorumuz başlangıç için mayaladıgım gün ve ertesi gün verebileceğimi 3. Güne bırakmamamı söylemişti.
ugursuzsafiye dominantteyze valla ben yillardir kendimize evde mayaliyorum 3 4 litre 1 1 bucuk hafta gidiyor 🤗
dominantteyze Reyna tencerede mayaladm bizde yiyoruzda yapanlar 10 gün yersin dedide bana uzum geldi en azından bebegine vermem okdr gün
aykoz_ dominantteyze kapagı açılmadıgı sürece sorun yok. Ama açıldıgında 3 günden itbaren vermemek daha iyi sanki
ugursuzsafiye dominantteyze valla ben veriyorum cunki bebege ayri kavanozdada yapsam ayni yogurttan olcak ne farkeder diye dusunuyorum.. Baska biseyler olsa dikkat ederim ama bu ayni yogurt 🤗 Tek sorunumuz bebegim yogurt sevmiyor😭
aykoz_ dominantteyze kucuk kucuk kavonozlara yapın bundan sonra hem cok pratik oluyo biyere giderken falan😊
Umay_ dominantteyze ben 1 litre sütten 5 bebek kavanozu mayaliyorum. Her gün yeni bir kavanoz açıyorum. Ama artık açılmış kavanozu yemezse ertesi gün de veriyorum çünkü eksimiyor😊