Aselkooo Varmi bacagindaki batiklardan kurtulabilien. Şunu yaptim cok iyi geldi, bütün hepsini bitirdi diyebilen
Mom832324 Aselkooo lazer epilasyon canım direk. Benim ergenlik zamanlarımda coktu ağda,permatik hepsini denedim kurtulamadım en etkili çözüm evime lazer epilasyon aleti aldım düzenli yaptım kurtuldum
Zelisblt Aselkooo canım dermaplus diye bi ürün aldım gittiğim güzellik merkezinden onu sürüyorum haftada bir, birde üstüne lazere gidiyorum tertemiz oldu.bahsettiğim ürün hm batıkları temizliyor hmde kararan tenini açıyor, Bn çok memnun kaldım.
Aselkooo Eesay sürekli jilet kullanmak tuyleri kalinlastirmaz mi birde sık çıkar. Ben siyah tuyluyum. Ondan biraz surekli jiletten cekiniyorum
hypatia Aselkooo 1 ağda, 1 jilet şeklinde ilerliyorum. Hem batık olmuyor hem de ağda öncesi tüm tüylerin çıkmasını sağlıyor. Lazer başlayacağım ama sürekli bronz olduğum için bir türlü başlayamadım.
Aselkooo hypatia ben epilasyon aleti kullanıyorum normalde. Bende senin gibi mi desenem bir ondan bir ondan
Eesay Aselkooo ben de öyleyim ama 2-3 haftada ancak çıkıyor jiletle. Kullandığınız jilete bağlı aslında 🌸
iyilik80 Aselkooo lazerle bitti inanin kaşımda bile batik oluyor suan ama tum vucut lazere gittim vucudumda kalmadi cok sukur. Sanirim kıl yapisuyla alakali.