Yavuzseliminannesii Kızlar elektrik süpürgesi alacağım lakin marathon serisi ile fakir filter pro arasında kaldım önerisi olan var mı acaba fakire havadaki tozu da çektiği için bir tık daha yakınım siz ne dersiniz bir kez alınıyor almışken iyi birşey almak istiyorum
AlpBeyinAnasi Yavuzseliminannesii Benim de elektrikli süpürge almam lazım, burda durayım bakalım ne öneriyorlar 😍
Magnolina Yavuzseliminannesii Miele toz torbalı kullanıyorum sesi az çekişi çok iyi filtre temizlemekten bezdim torbası dolunca çıkar at mis gibi
turansmom Yavuzseliminannesii Yani biraz pahalı ama Ihlas öneririm. Ne bir toz, ne bir kir kalmıyor evde. Annem 15 yıldır kullanıyor, ben iki senedir bu kadar memnun olduğum bir makina daha görmedim🥰
nicu Yavuzseliminannesii alerjik bebeğim sağolsun uzun araştırmalarım sonucunda Dyson aldım memnunum alerji sorunumuzu ortadan kaldırdı. Banada satıcılar maratonu önermişti iyi ki almamışım kullanan bi kaç kişiye denk geldim pişmanlar
Zeynep2304 Daha yeni bosch aldım torbalı son serisi şimdilik memnunum ilerleyen zamanda ne olur bilemem tamamen şans işi