Sevda6767 Kızlar merhaba bebeğim üç aylık. Sıçrayarak uyaniyor. Normal diye biliyorum kızım da çok sıçrardi ama oğlumun farklı gibi. Her iki kolunu havaya dikiyor gözlerini kocaman açıyor saliselik kasılıyor gibi ağlıyor sonra. Normal deyin lütfen bu şekilde olan var mı
Feyzam_12 Sevda6767 kızım 11 günlük ve onada aynısı oluyor, korkutuyorlar mı bilmem😔bende bebekken çok korkuturlarmış, muska yazdırmışlar Bana ailem, yatağın altına koymuşlar, geçmiş bende
Derya-55 Sevda6767 bol bol oku nazar değiyor olabilir Benim bebeğimde de ilk başlarda vardı üç aylık şu anda benim bebeğim de muskası var ve sürekli okuyoruz
Esess Sevda6767 bence videoya çekip doktora göstermenizi öneririm. Kasılma, nöbet olabilir veya normalde olabilir. Kendimizi en kötüsüne empoze etmeyelim ama kulak arkasıda yapmayalım o yüzden en sağlıklısı bence doktorun görmesi
Gunes55 Sevda6767 bi cocuk norolojisine gosterin derim. Benim oglumda cok sicrardi dr cocuk drumuz dahil herkea normal dedi. B1si cok dusukmus. Bebeklerde b12 tahmin edemeyeceginiz kadar onemli bisey gecmisde bi postum vardi bununla ilgili bi bakin gecmis olsun
Sevda6767 Gunes55 teşekkür ederim. Bakayım postlariniza. Götürmeyi düşünüyorum ama video istiyorlar onu çeker çekmez götüreceğim
Sevda6767 Gunes55 baktım da bulamadım cok aşağı inmiyor ya. Zahmet olmazsa nasıl sicradigini ne kadar sürdüğünü anlatabilir misiniz 🌸
Pamirileyenibirhayat @Sevda6767 canım benim oğlumdada oluyordu 3. Ayında sıklaştı epişepsiden şüphelendiler videoya Çek ki doktorlara göstermen lazım. Video da uyuduğu zaman telefonun sürekli videoda kalsın çocuğu görem bi yere koy ben öyle yapmıştım sonrasonda eeg falan çekildi tetkikler yapıldı sonunda eğilepsi olmadığına karar verdiler. B12 eksiliği wardı ona başladık o da sinir sisteminin gelişmesine etki ediyormuş. Bunlar uyku sorunu da olabiliyormuş ama dikkat etmek lazım
Canan_sezer Sevda6767 ya yemin ederim aynısını yaşadım töbe sanki vocugu karabasan basıyor nöbet tuttum günlerce iki eli havaya kafa arkaya nefes alamıyor sanki bizde 3ay 15 günlügüz.sebebi doktorundan öğrendim bebekler hala bazı hareketlerini kontrol edemedikleri için uykularında eşlerinden ayaklarından korkarlarmış gözlerini açıklarında kimseyi görmeyince de kalp atışları hızlanırmış yavrum gözleri kocaman kocaman oluyordu yarım kundak yaptım 1 hafta uyudu zaman şimdi gecti şükür uyurken el hareketlerini kısıtlayan tan kundak degil yablız Ellerini baglar gibi ayaklarını setbes bırakacak şekilde bizde işe yardı bi deneyin isterseniz
Sevda6767 Canan_sezer kundak sevmedi bu oğlum. Ama çok değişik bir sıçrama ya dediğin gibi tövbe karabasan gibi hii diye ses de çıkarıyor anlık kasılıyor çok korkuyorum çocuk nörologa götüreceğim
cydcvk Sevda6767 nöroloğa götürün mutlaka. İçiniz rahat etsin bir an evvel randevu alın. B12 eksikliği de olabilir. Bebeğin kan değerlerine baktırın. Düşük çıkarsa vitamin kullanırsanız. Emziriyosanız kendinizde aynı vitaminden kullanacaksınız
Sevda6767 cydcvk umarım sadece B12 eksikliğinden kaynaklaniyordur:( video kaydı almaya çalışıyorum alır almaz randevu alacağız
cydcvk Sevda6767 videoyu beklemeyin bende çekememiştim canım. Hemen eeg ye alıyolar zaten titreme var dediğin an. Bebek büyüdükçe eeg çekmek zorlaşıyor o yüzden vakit kaybetmeyin dedim