Neslidamla Meraba anneler , 7 aylık bebeklerinize günde kaç defa ek gıda veriyosunuz ve neler yediriyorsunuz?
Sumeyraas Neslidamla ben doktor önerisi ile iki öğün veriyorum. Sabah kahvaltı yumurta sarısı,peynir ikindi gibi çorba veya meyveli yoğurt. Yavaş yavaş artırıyorum miktarları. Yarım mama kavanozu kadar bir öğünde yiyebilir dedi.
Hsrtgndz Neslidamla kuzum 7 aylıkken ben kahvaltı. Veriyordum sabah yumurta sarısı .kendi yaptığım labne. Ve muz .avakado karisimi bunları birbirine karistrmadan ayrı ayrı veriyordum. Akşama doğruda sebze puresi
Ozgexo Sabah 1 yumurta sarısı peynir kaşar pekmez tam buğday ekmeği veriyorum. Öğlen tarhana corbası yada sebze çorbası akşam ona göre hazırlanmış yemek +yoğurt arada eline meyve veriyorum
Dilcem28 Ozgexo kasar hangi kasar veriyorsunuz. Tam bugday ekmegi derkn bakkalda satilan mi? Peyniri siz mi yapıyorsunuz
Ecemilaninannesi Bnde sabahları organik bebe bisküvisi çay kaşıgının ucuyla labne yarım yumurta sarısı çay kaşıgının ucuyla pekmez yapıp veriyorum öglen meyve püresi daha sınra sebze püresi akşamda muhallebi veriyorum yulaf unu muz
Sumeyraas ikizlerinannesi2985 süzme peynir verdim bir de labne peyniri verdim. Peyniri çatalla ezip veriyorum
ikizlerinannesi2985 Sumeyraas hangi marka kullanıyorsunuz ve ne kadar süre suda bekletiyorsunuz acaba?
Sumeyraas ikizlerinannesi2985 Muratbey’in süzme peyniri benim hoşuma gidiyor tadı. Pek tuzlu değil zaten. Onu kullanıyorum. 5dk falan bekletiyorum. Labne de içim kullandım.