Dmtmhd Merhaba güzel anneler bebeğimi 10 gündür biberon vermiyorum meme reddi yaşamıştık memeye döndürmeye çalışıyorum tutmadığı zaman kaşıkla sütünü içiriyorum sizce pes etmelimiyim yada aç olsa uyur mu bebeğim
mombeto Dmtmhd kaç aylık. 3 aylıkken oldu bizim 1 buçuk ay sürdü mama vs vermedim direndim sonra geçti o bir şekilde geçecektir inşallah
dertlikerkenez Dmtmhd günlük çisli bez sayınız nasıl? Günde 5-6 adet dolu çişli bez alıyorsanız doyduğuna işaret eder. Ek gıdaya kadar doyup doymamanın başlıca kriteri çişli bez sayısıdır.
Dmtmhd Giizz sabah tutuyor memeyi gece uyandığında da tutuyor ama öğlen akşam tutmuyor süt mü yetersiz geliyor anlamıyorum Kİ
Dmtmhd mombeto 2 ay 20 günlük 1.ay kontrolünden sonra doktora götürdük 350 gr almıştı doktor mamaya başlayın dedi ama ben çok pişman oldum biberonla verdiğim için ve o süreçte sütüm azaldı hergün 3 saatte bir sağdım ama yorulmuştum artık sağmaktan ailemin yanına geldim memlekete ve bi anda bıraktık biberonu memeyi tutmadığı zamanlar kaşıkla verdim . Sizin süreç nasıl oldu
mombeto Dmtmhd ben emziriyordum canım hiç mama vermedim sütümün azaldığı zamanlar oldu emmediği için ama yine de vermedim o emdikçe süt artıyor çünkü. Bizim ataktan dolayı oldu sanırım atak bitince o da bitti. Sizin erken başlamış sanırım
Dmtmhd mombeto evet maalesef çok erken başladı inşallah geçecek Rabbim tüm bebeklerimize de annelerimiZe de sabırlar versin 🥰
Dmtmhd dertlikerkenez günde 4yada 5çişli bez oluyor ama dolu dolu değil ben emzirme Danışmanı Semra hanımla konuşmuştum çiş yapması ve renginin berrak olması önemli demişti doluluğu önemli değil demişti
dertlikerkenez Dmtmhd hava sıcak olduğu için terliyordur, daha düşük sayıda olabilir tabi. Oğlum Şubat doğumlu, doktorumuz 5-6 adet dolu çişli bez toplamda 250 gram kadar çiş yapması gerektiğini söylemişti 🤷🏻♀️