Bebegimmmm Hanımlar merhaba 11 kilo bebeğim var internetten kıyafet sipariş vericem 18 24 mu 24 36 mi daha iyi olur lcw dan sipariş vericem
sevimlienerji Bebegimmmm canım benim oğlum da 10.500 kg 18 24 aldım çok güzel oldu dar olmuyor hatta biraz büyük bile oluyor
Uzgunanne-- Bebegimmmm LCW bedenleri büyük kızım en son 10.700 du 12-18 ay aliyrdm şimdi 11 olmuştur 12-18 oluyor 18-24 ay aldıklarım emanet gbi duruyor ,ama ayakkabı kalıpları küçük 21 numara aldım dar gekdi degistrcem
Minik_Hanim Bebegimmmm lcw de 18 24 ay 11 12.5 kg , 24 36 ay 12 14.5 kg için Eger pantolon alcaksaniz 18 24 daha rahat olur ama tisort sort elbise vs 24 36 daha rahat olur bence.
Tugbakivanc Bebegimmmm çok arada kaldınız ve vaktiniz yoksa her iki bedeni alıp olmayanı iade edebilirsiniz.
RuzgarMommys Ne alacağına bağlı canim Alt pantolon pjjama ürünleri mesela büyük kalıp Ama üstler ufak geliyor bana 9 kg oğlum 12 18 aliyorum tshrit sort takim aldim en son tshrt şuan oluyor 1 2 ay sonra küçük olur. Bidahaki alışverişimi bende 18 24 yapicam
RuzgarMommys Bebegimmmm Sortlar lastikli oluyorlar belini de ayarlayabilirsin Üst de bebeginin boyuna göre yada daha uzun zaman giysin istiyorsan büyük alabilirsin 18 24 olur şuanda
Sevgilimmm Bebegimmmm geçen hafta alışveris yaptım .birkaç pantalon birkaç elbise ve tulum aldım. 12-18, ay bedenler oldu benim bebeğim de ortalama 11 kilo
BeyzaLivaLeyla Bebegimmmm valla lcw bedenleri asla belli olmuyor kızıma kışın alt üst pijama aldım 2 takım 12-18 ay 20 aylık hala giydiriyorum yazlık alışverişini yaptım geçen gün 18-24 ay aldım tişörtler şortlar tulumlar 1-2 aya küçük gelir gibime geliyor yazlıkların kalıpları biraz küçük gibi geldi bana açıkçası kızım 10.500 kgdır
Mrbmrb Bebegimmmm tişört 24-36 aldım hem kolları güneşten çok yanmaz hem de göbeğine oturmasın diye. Ama alt 18-24
Sin21 Bebegimmmm sadık bir lcw müşterisi olarak 😂 pijamaları bir beden büyük tercih ediyorum dar olup bunaltmıyor 12,5 kilo oğlum 18-24 ikili takım alırken bu bedeni alıyorum rahat oluyor ne dar ne bol tişörtleri bir beden yine büyük alıyorum pantolonları genelde tam beden alıyorum beli ayarlanıyor zaten üst hırka vs yine bir beden büyük tercih ediyorum alıpta bedeni uymayan bir kıyafet olmadı şu ana kadar 🌼