Eslemsu 0101adana eczane uzak eşimde çalışıyor evde yapılıyor ya internette okumuştum yapıp doğru sonuç alan varmı diye sormuştm canm
Asafecrin Eslemsu ben 2 gebeligimde de net sonuç aldım cnm ilk gebeligimde adet gecikmesinden 1 gün snra test yaptım öle ögrendim hamileligimi
Asafecrin Eslemsu dogum dan sonra adet oldunuz mu düzenli blki hamile degilsinizdir. Hamile olurursam korkusuyla öle hissedebilirsin canım
Eslemsu Asafecrin sadece 1 defa oldum geçen ay yine post açmıştım prezervatif maduru diye ertesi gün hapı kullanmıştım şimdi de korkuyorum bebek olur diye
Asafecrin Eslemsu cnm benm dogum yapalı 8.5 ay oldu bnde 40m cıkınca bir defa oldum dha olmadı 1 sene normal ilk kızımda 9 ay adet olmamıştım panikleme ama istersen Bi kadın dogumcuya gidersin ama normal dha yeni dogum yapmışsın çnkü
Eslemsu Asafecrin inşalllah öyledir canım ya ilk doğumumda hemen düzenli bir şekilde olmuştu bu 3 ay sonra oldu
Asafecrin Eslemsu 1 sene normal cnm Bn hala olmadım bir kere oldum dha olmadım o zmn bnm her ay paniklemem lazım 🤣🤣 korunuyosan korkma