zeome merhaba hanımlar eşim n11 den robot süpürge aldı 3 milyara gel gelelimki ürün iyi cekmıyor uygulama desteklemiyor benım telefonumda ortada dönüp duruyo çarpa çarpa bi hal oldu cuma günü geldi cumartesi denedik bugün o kadar pişmanımki bi hevesle aldım kocamı yedim aldırana kadar şimdide pişmanlıktan bi hal oldum kullanan varmı ürün çarptığı için deforme oldu halıyle iade etsem kabul ederlermi bilginiz varmı hanımlar
Tobby19 zeome haritalandırma işlemini doğru yaptığınızdan eşyalarınızın robot süpürge için doğru olduğundan emin misiniz? İlk defa robot süpürgeyi beğenmeyip iade etmek isteyen birini gördüm. Kullanımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü siz bebeğinizle ilgilenirken robot süpürgenin mutfağı salonu silip paspaslaması bence aşırı güzel birşey😄 bilemedim yani marka model vs yazın belki yardımcı olabiliriz
Yagmursonrasitoprakkokusu MerveKenan viomi v2 pro. Tavsiye ederim. Yeni başladım kullanmaya ama hakkını veriyor gerçekten @bsr1453
Tatlican zeome guzel ürün ben cok memnunum bozuk degildir merak etmeyin haritalamayi yapinca 1haftada anaca tamamen duzene giriyor daha sonra skinti olmuyor cekimide harika ablam gelmişti ay o minik şeymi süpürdü yani evi tertemiz dedi😄
busgokalp zeome mop pro aynı model ben çok memnunum muhtemelen kurulumu yapamamış haritalandıramamış olabilirsiniz
Hld61 zeome aynısını birkaç ay önce arkadasım aldı aşırı memnun .Daha önce alsaydım çok rahatlık diyor
Elifadakrt Xiaomi mop vacuum bende kullanıyorum, bugüne kadar evimi hic süpürmemişim dedirtti bana o kadar memnunum. Haritalandirma yapabilmesi için evinizi 2 - 3 defa bastan sona temizlemesi lazım. Sonrasında harita çıkacak ve seçtiğiniz yerleri hatta odanin icinde seçtiğiniz alanı temizleyebilecek. Hic deforme olacak kadar carpmiyor nasıl deforme oldu? Oldukça nazik vuruşlar yapıyor aslında
Elifadakrt zeome benim koltuklarım yüksek çok rahat giriyor. Mutfakta da masamın alti kirliyse sandalyeleri masanin üstüne koyuyorum orayi da temizliyor cok memnunum
Ultraslan40 Sürekli çarpmasının nedeni, evinizi tanıyor şu an. Bizler bile bilmediğimiz bir evi direk ne nerde bilmiyoruz. 1 haftaya iyice alışıyor, çarpa çarpa nerede ne var öğreniyor. 1 hafta içerisinde de haritalama özelliğini çıkartıyor.