Urasmusab Kızlar bugün bana sgk dan mesaj geldi 24/03/2019 itibariyle işten çıkışınız yapılmıştır diye fakat ben ücretsiz izindeyim şuan için beni bilgilendirmediler bu şekilde olan varmı aranızda sormak istedim nedir bu
Arven10 Urasmusab ücretsiz izin aldığınızda iş kodu değişiyor o yüzden mesaj geliyor korkmayın işe başladığınızda yine aynı mesaj gelecektir eşim SGK müfettişi ondan sordum bu arada😊
Arven10 Urasmusab başvurunuz kabul edilmez zaten siz hala çalışıyorsunuz ama SGK priminiz maaşınız ödenmiyor ama yine de dilekçenizi geri alın işvereninize bilgisi gider sorun olmasın ya da işyerinize söyleyin bilmeden işsizlik maaşı başvurusu yaptığınızı
Arven10 Urasmusab rica ederim bir de SGK sistemine telefonuma mesaj gelsin diye kayıt ederseniz otomatik geliyormuş bu Mesajlar
ZeynepAdam Yooo bana oyle bir mesaj gelmedi 70 gun ucretsiz izin almistim. Sgk yi ve iskuru aramani tavsiye ederim. Izinseyken veremezler bildigim kadariyla izin bittikten sonra sana sormadan cikis verebilirler ama izin asamasinda yapilmaz. Senin elinde ucretsiz izin dilekcen var mi? Onlara ilettigini kanitlayabilir misin? Ben hem mail atmistim hem de ptt den iadeli taahhutlu gondermistim. Bi sikinti var gibi. Sgk primlerime vaktim simdi e devlettten ne kod degismis ne de baska bisi . Sadece prim gunu 0 geciyor.