Aryaturkmenveannesi 1 aylık kız bebegim var henuz 1 kere bile aglamadi ikiniyor sesler cikariyor ihtiyacini belli ediyor ancak aglamiyor bebegi boyle olan anneleerimiz var mi ?
Cheddar Aryaturkmenveannesi benim kızım ilk 2aylık civarıydı ağladığında 😂 ıkınıp sıkılır acıktığında da mıkırdanırdı 😊
Merveeeeeee0901 Aryaturkmenveannesi canım benim kızımda öyleydi aglamaz uyanmaz gözlerini zor açardı doktor ağlatın biraz diyordu ne yapsam ağlamıyodu her bebek aynı değil elbette ama merak etme arada üzerini soy ayaklarının altına biraz vur mıkırdamasını bile ağlama saymalısın ilk zamanlar öyle olabiliyor cocuklar. Kızım simdi 2 bucuk aylık yırtıyo kendini acıkınca 😂
Muze121 Aryaturkmenveannesi Aglamayı bilmiyor böyle bebeklerde var normal diyor doktorlar yinede gösterebilirsiniz doktora
Mom081 Aryaturkmenveannesi benimkide oyleydi 3 aylik oldu hayla oyle ama cok fazla ihladiginda küçük aglama sesi cikariyor
ezgicomert Ay ilk defa duydum üstte kalsın diye yazıyorum.. Doktora bir aylık kontrolünde mutlaka sorun bence
Aryaturkmenveannesi ENA hayir gozunden yas gelmemesinden degil hic aglamiyor cok sakin bir cocuk yegenimi de ben buyuttum ancsk bu duruma cok saskinim
Sancar Erken mı dogdu acaba. Benm oglum erken dogdu Ve aynı sekılde aglamıyordu. Uyanmıordu bıle hıc hep uyuyordu. Saat kuruyordum mama sını uyku esnasında verıyordum. Uyumaya devam edıyordu. 3 saatte bı mama ıcın kaldırıodım tek.
Sancar Aryaturkmenveannesi her bebek farklı sonucta. Erkn dogdugu ıcınde olabılır. Bnm ıkıncı bebegım. Gozunun ıcıne baka baka yalandan bagırıo kucaga alınsın dıe. Aglamayı gectı artık bagırıo. Bırak aglamasın. 🤭aglayan bebekte zor. Altını degıstırmeye korkuorum. Cok aglıo alt alırken. 🤦♀️
Asafmomm Aryaturkmenveannesi hep hayalimde ağlamayan bebek 😂 fakat doğduğu saatten beri ağlayan bir bebeğe sahibim😂