Cananaliasaf8 Kızlar 7 ay 20 günlük bebeğim var kendi aracımızla bi 10 saat seyahat etmemiz gerekiyor Anne sütü ve ekgıda alıyor İlk defa uzun yola çıkıcam bebekle Acaba yolda ne hazırlayıp götürebilirim yemesi için yolda bozulmaması için
Onurhannn Cananaliasaf8 canım öncelikle bebek araban varsa muhakkak rahat uyuması icin arabayı kullan arka tarafı ona rahat edebileceği şekilde uyku yeri yap termos al yanına oyalanabilecegi şeyler yanına al ben hep poşet sesli şeylerde verirdim bizim 8 saatlikti çok şükür güzel geçti sen annesin daha iyi bilirsin evladını sadece sunu söylemek isterim uykusu bebek çiledir bu yüzden yatağını hep ister uyuduğu battaniyeyi yastığı yanına al 🤗😊
RuzgarMommys Bi termos al canim yanina havalar cok sıcak artık tadı bozulmasın gıdaların. Meyve Yoğurt Püreli bi muhalebbi Sebze yemeği ( dinlenme tesisinde ısıtıp yedirebilirisn )
Cananaliasaf8 RuzgarMommys İrmikli muhallebileri çok seviyor acaba irmik şişermi kötü olurmu yoksa kavanoza ondan yapıp koysammı
Cananaliasaf8 Onurhannn Çok teşekkür ederim 🤗 Allah’tan benim bebeğin öyle huyu yok pek arabada kucağmda uykusu gelince uyur gider De işte uzun yol belli olmaz ben yinede alıyım yanıma 👏🤗🥰