sonsuz17 İlk defa cuma günü sipariş verdim kaç güne geliyor belli bir saat aralığı var mı acaba aras kargo
Bayanironi sonsuz17 çok çabuk geliyor canım tam hatırlamıyorum ama bayrama yakın vermiştim ve 2 gün sonra mı ne geldi
dios_gokta sonsuz17 3 gunde gelmişti evınıze gelmeden gun içinde kargonuz gelecektır dıye mesaj geliyor zaten sonra kargoyu arayıp sorabılırsınız hatta erken yada gec gelmesı ıcın rıca edın uyum sağlıyorlar sıze 🌼
Merve201119 sonsuz17 Yoğunluk olmadığı sürece iki günde geliyor canım en fazla üç günde elinde oluyor
birkediannesi sonsuz17 ben bayram haftası sipariş vermiştim bayramdan 2 gün önce elimdeydi 3 güne geldi sanırım çok hızlılardı ben yetişmez diye düşünmüştüm
Sevgilimmm sonsuz17 ben birkaç kez alışveriş yaptım ertesi gün kargoya verdiler. Gerisi kargo firmasına kalmış tabi
Asli123 sonsuz17 bende cuma sipariş verdim. Pazartesi gelir diye dusunuyorm. Önceden de sipariş vermiştim. Çok çabuk gelmişti
hzlssmoom sonsuz17 hepsijetten geliyor bana sürekli mesaj geliyo,2,3 gün içerisinde elimde oluyor. Saati belli olmaz