turgutugra Melisbugi teşekkür ederim 🙏🏻 Bugün de takip edicem inşallah bir şey çıkmaz dün hiç olmamıştı böyle
ZElif @turgutugra geçen yaz kızım ⅘ aylıkken böyle bir şey yaşadık. 2/3gün bembeyaz kaka yaptı. Havalar çok sıcaktı sadece zıbınla yatırmıştım. çoraplarını da çıkarmıştım. Tekrardan çorap pijama giydirince düzelmişti
turgutugra 06082020 asagıdaydık hepimiz kayınpederim su kavunları al demişti bende çocuğu ablaya bıraktım benim büyük oğlanla dut yiyorlardı eve koy gel diyene kadar bir baktım bebişin ağzı yüzü kapkara gülüyor birşey olmaz birşey olmaz diye
pilavustutavuk turgutugra ahh ahh bilmez miyim bacim. Çevremde de var o tiplerden. Basta kayınvalidem olmak üzere
ArenAta turgutugra merhaba test yaptirabildiniz m8 acaba durum ne oldu bizdede 2 bezdir bu durum var goturucem ama endiseleniyorm iyidir bebisiniz umarim sonuc ne oldu rica etsem
turgutugra ArenAta çok şükür iyiydi ek gıdaya başladığı için öyle bir durum söz konusuydu ben bir gün daha bekledim sonra düzeldi 🙏🏻
turgutugra ArenAta şimdi 9 aylık olduk 6 aylıktan sonra bir daha olmadı ama içiniz de endişe varsa mutlaka test yaptırın 😌